28.01.20 DI Byggeri Nyheder

Foldere om Håndværkerfradraget 2020

Dansk Byggeri har opdateret vores foldere om håndværkerfradraget, så du kan give dem til dine kunder, hvis de har brug for information om håndværkerfradraget. Få blandt andet information om, hvilke håndværkeropgaver fradraget dækker. Hent folderne her.

Håndværkerfradraget overlevede både regeringsskiftet og finanslovsforhandlingerne i 2019. Det grønne håndværkerfradrag, målrettet mod energiforbedringer, er nu efterhånden blevet permanent. Fradragsordningen er også stort set uændret fra 2019 til 2020. Eneste lille forskel er, at fradragsbeløbet er reguleret for den almindelige prisudvikling, så man i 2020 kan få fradrag for 12.500 kr., mod 12.200 kr. i 2019. Du kan læse mere om reglerne for håndværkerfradraget i folderne. Der er en for helårsboliger og én for fritidsboliger.

To foldere

Dansk Byggeri har opdateret vores to nye foldere, som du kan give til dine kunder til brug for arbejde, der udføres i 2020. På den måde kan du hjælpe dine kunder med praktiske oplysninger om, hvad der gælder for både helårs- og fritidsboliger i 2020.

Folderne giver blandt andet svar på:

  • Hvor stort er fradraget?
  • Hvem kan benytte fradraget?
  • Hvilke håndværkeropgaver dækker fradraget?
  • Hvad skal forbrugeren gøre for at få fradraget?
  • Er Byg Garanti med i prisen?

Hent folderne her

Relateret indhold