Foto: Getty Images

18.11.20 DI Byggeri Nyheder

Ny version af Safety Observer

I samarbejde med store og små virksomheder er Safety Observer appen nu forbedret. Den nye version af Safety Observer appen gør det endnu nemmere at indsamle oplysninger om arbejdsmiljørisici på jeres arbejdsplads.

I regi af Branchefællesskabet for Bygge og Anlæg har DI Dansk Byggeri været med til at implementere de nye forbedringer i appen. Appen fungerer som et digitalt runderingsværktøj og er et supplement til jeres øvrige arbejde med at sikre et godt arbejdsmiljø.

Nye funktioner

Den nye version af Safety Observer gør det endnu lettere at lave sikkerhedsrunderinger, som er skræddersyet til jeres virksomhed. Via din smartphone eller tablet kan du lave en digital rundering og notere de ting, der er i orden, samt det som eventuelt skal forbedres. I den nye Safety Observer 2.0 er det blevet endnu lettere, da du nu kan tilføje billeder, angive smileys samt tilføje en specifik GPS-koordinater til der, hvor de pågældende registreringer er foretaget. Du kan få inspiration til brug af appen her.

Tilpas appen til dine behov

Safety Observer består af et webbaseret administratormodul og en app. I administratormodulet kan udvalgte administratorer oprette og tilpasse skemaer, så det passer til virksomhedens behov. I administratormodulet kan du også hente inspiration fra skabeloner samt invitere relevante medarbejdere til at bruge skemaerne ved at dele en specifik virksomhedskode. Udover de nye forbedringer kan du, via sikkerhedsindekset, følge med i, hvordan resultatet af jeres runderinger udvikler sig over tid. Ligeledes kan I tilgå tidligere resultater eller få sendt en samlet rapport til jeres e-mail.

Kom godt i gang

  • Download Safety Observer appen gratis fra Google Play (Android) eller App Store (iOS) til både smartphones og tablets.

  • Opret din egen virksomhedsprofil til appen i administrationsmodulet. 

  • Skabeloner tilføjes løbende til administrationsmodulet og findes, når du opretter eller redigerer et skema under 'Tom skabelon' og 'Eksempler' f.eks. til brug på byggepladser.

Læs mere i vejledningen til appen.

Mette Møller Nielsen

Mette Møller Nielsen

Chef for Arbejdsmiljø Byggeri

  • Direkte +45 7216 0297
  • Mobil +45 2245 4772
  • E-mail mmn@di.dk

Relateret indhold