21.04.20 DI Produktion Nyheder

Industriens fond og DI går sammen om nyt projekt: GenstartNU

GenstartNU | DI's coronabarometer | Skal din virksomhed vinde DI Prisen 2020?

 

GenstartNU
Danmark er så småt ved at tage de forsigtige spæde skridt ind i en genåbning, og for mange er der akut brug for hjælp, for at få virksomheden godt i gang igen. DI har sammen med Industriens Fond sat gang i projekt GenstartNU, hvor SMV’ere kan ringe til en særlig hotline, hvor nogle af danmarks dygtigste rådgivere sidder klar til at hjælpe din virksomhed med akutte spørgsmål og udfordringer. Helt gratis!

DI's coronabarometer
Dansk Industris coronabarometer viser, at økonomien er i en meget dyb krise. Coronabarometeret vil i den kommende tid blive opdateret ugentligt og her på IndustriNews, vil vi holde øje med de økonomiske udsigter, som er beregnet på baggrund af 10 centrale målepunkter.

Skal din virksomhed vinde DI Prisen 2020?
Hvert år overrækkes DI Prisen til en medlemsvirksomhed, der har gjort en særlig indsats inden for et tema, der er aktuelt for erhvervslivet og samfundet. Prisen handler om at dele succeshistorier og være inspiration for andre virksomheder. Coronakrisen kommer desværre til at sætte sine spor på verdens og Danmarks økonomi langt ud i fremtiden.