Adm. direktør i Cooljobs, Linda Fromsejer-Olsen har succes med sin nye virksomhed, der matcher ledige og virksomheder på udkig efter fleksibel arbejdskraft.

29.12.20 DIB Nyheder

Hun gør vikarjobs cool

Profil: På bare et år har Linda Fromsejer-Olsen banket et succesfuldt rekrutterings- og vikarbureau op i Kolding. Den adm. direktørs hjerte banker for at få unge matchet med industrien – og for fortsat raketvækst i Coojobs.

Det går utrolig godt og meget stærkt hos virkar- og rekrutteringsfirmaet Cooljobs i Kolding. DI Business har ringet til adm. direktør Linda Fromejer-Olsen for at høre, hvad det skyldes. Og hvorfor hun har meldt sig ind i Dansk Industri (DI).

- Jeg satsede, da corona kom – ansatte flere, og det har virket. Der er en enorm efterspørgsel fra virksomhederne på fleksibel arbejdskraft, og Cooljobs er vækstet hver måned siden sommer. Vi er jo kun et år gammel men har allerede 16 medarbejdere, der servicerer private virksomheder i hele landet. Det er jeg ret stolt af.

Hvad er det du og I kan?

– Vi samarbejder enormt godt med Kolding Kommune, der henviser mange borgere til os. Også de lidt ”sværere”. Jeg sætter en ære i at tage socialt ansvar og i at få alle – men særligt de unge – ud og i gang på virksomhederne – for eksempel i industrien. Mange bliver siden fastansat eller går i gang med en uddannelse, og det er bare så fantastisk at se den forandring, der sker – se dem vokse.

Hvordan ser fremtiden ud?

– Vi har godt fat i de fleste private brancher og særligt i industri, produktion og byggeri, men jeg udvider de næste par år. Vi skal også være den foretrukne rekrutterings- og vikarpartner i for eksempel det offentlige.

Du har lige meldt dig ind i DI, hvorfor?

– Vi ansætter og aflønner allerede efter reglerne, men vi vokser også, og jeg vil have orden i tingene. Jeg har allerede fået fantastisk sparring, og så er det en stor tryghed at vide, at vi altid bare kan ringe

Cooljobs

Startede 1. oktober 2019 hjemme i privaten.
I dag 16 medarbejdere og eget kontor i Kolding
Stifter og adm. direktør Linda Fromsejer-Olsen
Tidligere leder i bl.a. JKS A/S.
Sponsor og med­udvikler af KoldingQ’s erhvervsnetværk (kvindeligafodbold).

Karen Witt Olsen
Skrevet af:

Karen Witt Olsen

Marianne Nygaard Ditlefsen

Marianne Nygaard Ditlefsen

Chef for Medlemsindsatser

  • Direkte +45 3377 3162
  • Mobil +45 2671 6545
  • E-mail msoe@di.dk

Relateret indhold