Tue Roth startede Trygge Institutioner, fordi han ikke selv kunne finde plads til sit barn.

16.12.20 DIB Nyheder

Virksomhedsejer: Regeringen har taget mit hus og siger, jeg må leje det

”Det er lidt ærgerligt, når man har brugt de sidste ti år på at opbygge en virksomhed”. Direktør Tue Roth, Trygge Instutioner, er fortørnet over, at regeringen med støtteparter defacto har forbudt ham at drive virksomhed.

Regeringen og dens støtte partier har besluttet, at private børneinstitutioner ikke må drive virksomhed med profit. Det ærgrer direktør Tue Roth, Trygge Institutioner. For ti år siden startede han virksomheden sammen med en anden pædagog, fordi de ikke selv kunne finde plads til deres barn.

- Det er lidt ærgerligt, når man har brugt de sidste ti år på at opbygge en virksomhed, og har flere hundrede børn inde i flere institutioner, så at få at vide, at regeringen og dens støttepartier går ind og siger fint, den nationaliserer vi, og vi tager det hele. Uden at tænke på, at der måske er folk, der har millioner af kroner i personlig gæld og hæftelse i de her institutioner, siger Tue Roth i videoen herover.

Han tilføjer, at argumentet fra partierne lyder, at han bare kan overgå til at blive en selvejende institution.

- Det svarer meget godt til at sige til en husejer: ”Du har købt et hus, betalt af på det og vedligeholdt det. Nu tager vi det. Du kan bare leje det, siger Tue Roth.

Videoen med Tue Roth kan også ses og deles fra både facebook og LinkedIn.

Læs også: DI: Forbud mod private daginstitutioner er et fejlskud af dimensioner

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Lars Bech-Jørgensen

Lars Bech-Jørgensen

Fagleder for Fremtidens Sundhedsvæsen

  • Direkte +45 3377 4671
  • Mobil +45 2627 1949
  • E-mail lbej@di.dk

Relateret indhold