DI's afdeling i Aarhus har 12 ansatte, hvor hovedparten beskæftiger sig med personalejura og overenskomst.

Foto: Anders Bach
18.11.21 DIB Nyheder

DI styrker og moderniserer afdeling i Aarhus

DI’s afdeling i Aarhus skifter adresse og får bedre plads til at hjælpe medlemmer

Dansk Industris afdeling i Aarhus i bydelen Risskov er rykket ind i et nybygget kontorejendom, der også giver plads til at opgraderer organisationens service til medlemmerne.

Afdelingen blev en del af Dansk Industri ved sammenlægningen med Dansk Byggeri i september 2020 og med plads i et nyt domicil, som blandt andet deles med MT Højgaard og ISS, er der plads til at huse flere relevante arrangementer for medlemskredsen, fortæller Teamleder Jørgen Boje.

- Der er forbedret mulighed for at afholde møder, fordi der er et mødecenter i ejendommen. Vi får adgang til ni mødelokale, hvor det største har plads til 15-20 personer, siger han.

Afdelingen har i alt 12 ansatte, hvor hovedparten beskæftiger sig med personalejura og overenskomst. Andre arbejder med kursusaktiviteter og politisk arbejde. Opgaverne blev udvidet ved sammenlægningen i september 2020, hvor kontoret også skulle repræsenterer en bredere medlemskreds.

Det nye domicil er blandt andet udvalgt på baggrund af DI’s princip om bæredygtighed, idet bygningen er konstrueret efter grønne principper, og er en mere moderne og højteknologisk version af det tidligere Aarhus kontor.

Afdelingen på adressen Mosevej 3 er blot 500 meter fra Djurslandsmotorvejen og derfor let tilgængeligt for de besøgende.

Kontakt Jørgen Boje, hvis du vil vide mere om mulighederne for at bruge afdelingens faciliteter.

Jørgen Boje

Jørgen Boje

Teamleder, Personalejura Byggeri, Århuskontor

  • Direkte +45 7216 0249
  • Mobil +45 4046 9464
  • E-mail jboj@di.dk

Relateret indhold