Kampagnemateriale om regler for rejsende til Danmark kan frit downloades og anvendes

Foto: Udenrigsminsteriet
04.06.21 DIB Nyheder

Her finder dine forretningsforbindelser de danske rejseregler

En ny hjemmeside giver rejsende til Danmark orientering om gældende regler. Her kan du downloade kampagnemateriale, hvis du vil orientere forretningsforbindelser eller andre internationale gæster

Regeringen ønsker, at give rejsende til Danmark mulighed for at orientere sig om de gældende regler. Derfor er der oprettet en hjemmeside, hvor de kan finde de aktuelle oplysninger.

For at ramme så mange som muligt, er der lavet kampagnemateriale, der skal oplyse om hjemmesiden. Materialet kan frit downloades og bruges.

- Mange virksomheder har vanskeligt ved at finde rundt i de mange regler om indrejse m.v.. Vi hilser derfor den øgede kommunikation - ikke mindst om krav om isolation og anerkendelsesværdige formål ved indrejse til Danmark - velkommen, siger branchedirektør i DI Transport Michael Svane. 

Info om COVID-19

Find DI’s og myndigheders hjælp, links og kontaktpersoner på dette site, hvor du også kan se arbejdsgivernes FAQ og DI’s svar.

Få vejledning om coronavirus

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Per Henriksen

Per Henriksen

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 4672
  • Mobil +45 4041 3701
  • E-mail pehe@di.dk

Relateret indhold