Find vej i junglen af erhvervregulering med service fra Erhvervsstyrelsen.

13.11.23 DIB Nyheder

Find erhvervsregler samlet ét sted

Synes du, det er svært at finde rundt i, hvilke regler der gælder for din virksomhed? ’Én indgang for nye forretningsmodeller’ er en service fra Erhvervsstyrelsen, der giver dig et samlet svar fra de relevante myndigheder.

’Én indgang for nye forretningsmodeller’ er en service fra Erhvervsstyrelsen, som kan findes på Virksomhedsguiden. Den er målrettet alle iværksættere, der arbejder med nye forretningsmodeller og teknologi på tværs af områder som fx. grøn og bæredygtig omstilling, cirkulær økonomi, e-handel og deleøkonomi.  

- Vores mål er at gøre det lettere for virksomhederne at udvikle og drive deres forretning. Vi arbejder for at mindske byrderne og kompleksiteten for erhvervslivet, så virksomhederne kan fokusere på at udvikle deres nye ideer, udrulle nye forretningsmodeller og skalere deres virksomhed, siger Torsten Andersen, Vicedirektør i Erhvervsstyrelsen.  

Du kan stille spørgsmål til reglerne og kontakte Erhvervsstyrelsen via kontaktformularen på Virksomhedsguiden 

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Jes Lerche Ratzer

Jes Lerche Ratzer

Chef for erhvervsfremme og regional udvikling

  • Direkte +45 3377 4518
  • Mobil +45 2674 2891
  • E-mail jelr@di.dk

Relateret indhold