Anna Katrine Matthiesen, partner i Vertica og PA-chef hos Systematic, Andreas Steenberg, ser stor værdi i Dansk Industris regionale aktiviteter i Aarhus.

Fotokollage: Janni Siv Hansen
13.03.24 DIB Nyheder

Virksomheder ser stor værdi i et offensivt DI i Aarhus

Tæt på 10.000 af DI’s medlemsvirksomheder har hovedsæde i det jyske. DI’s afdeling i Aarhus skal styrke erhvervslivets indflydelse, fortæller virksomheder.

Det er vigtigt for os i Vertica, at erhvervslivet har en stærk stemme i Aarhus, fordi det betyder noget for de rammer og vilkår, som lokale virksomheder arbejder under.

Det er centralt, at DI er til stede og lytter til virksomheder i det jyske for at kunne hjælpe med de udfordringer, som optager dem lige nu. Og her er det afgørende at have fingeren på pulsen lokalt.

Sådan lyder det fra henholdsvis Anna Katrine Matthiesen, partner i Vertica og PA-chef hos Systematic, Andreas Steenberg, når de sætter ord på DI’s aktiviteter i Aarhus. Begge virksomheder har hovedsæde i samme by, og ser derfor stor værdi i Dansk Industris regionale aktiviteter. 

- DI er en organisation, som med mange medlemmer i ryggen kan tale virksomhedernes sag både på borgmesterkontoret, på uddannelsessteder og kulturinstitutioner i området og i den lokale presse. Den stemme har vi brug for i Aarhus, supplerer Anna Katrine Matthiesen, der også er bestyrelsesmedlem af DI’s regionale forening, DI Østjylland.

Andreas Steenberg ser dertil DI i Aarhus som brobygger mellem erhvervslivet i hele Danmark  og den politiske interessevaretagelse i København.

Styrker personalejura for byggeriet

DI er i en fase, hvor der samtidig skrues op for aktiviteterne i Vestdanmark i takt med, at der strømmer nye medlemmer til erhvervsorganisationen. Senest med en ny chef for Personalejura Byggeri, Jakob Mose Poulsen, der tiltræder 1. april.

- Mere end halvdelen af vores 20.000 medlemmer har base i Vestdanmark, så derfor skal vi være endnu stærkere repræsenteret med relevante tilbud, netværk og interessevaretagelse. Lige nu har vi 29 medarbejdere i Aarhus og dertil er der kontorer i Vejle og Aalborg, så vi er fysisk tæt på den store gruppe af medlemsvirksomheder, fortæller DI Aarhus chef, Annette Christensen.

Annette Christensen tiltrådte i december 2023 og har i forvejen et stærkt medlemsfokus som chef for Erhvervsudvikling i DI, hvor hun blandt andet har ansvaret for DI’s 18 regionalforeninger.

En stribe arrangementer klar

DI i Aarhus er desuden vært for en stribe arrangementer i de kommende måneder. Det første løber af stablen 3. april, hvor DI’s adm. direktør Lars Sandahl Sørensen kommer og giver et indblik i  DI's arbejde med emner som arbejdskraft, diversitet og grøn omstilling. Derudover vil han også fortælle om, hvordan DI samarbejder med Folketinget og regeringen.

Den 16. april går det løs med Diversity Day, hvor DI i samarbejde med Bestseller og Goodtalks inviterer til et arrangement omkring diversitet og mangfoldighed.

Et tredje flueben kan sættes i kalenderen 3. juni, hvor DI inviterer til europapolitisk debat. Her kan du møde kandidater til Europa-Parlamentet.

Læs også: Ny chef for DI i Aarhus skal styrke DI’s arbejde i Vestdanmark

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Annette Christensen

Annette Christensen

Chef for Erhvervsudvikling og DI i Aarhus

  • Direkte +45 3377 4838
  • Mobil +45 2829 8384
  • E-mail anch@di.dk

Relateret indhold