OT-netværk: Design, drift og fejlfinding

Teknisk og praktisk – med udgangspunkt i design erfaringer og fejlsøgning på netværk, redskaber og metoder

På konferencen tager vi en praktisk tilgang til, hvad er relevant at vide om netværk i OT-verdenen. Vi går gennem alle faser fra design, drift, overvågning samt fejlsøgning og -retning af OT-netværk. Du får overblik over, hvad man gør nu, mulighederne på markedet, trenden i industrien, og hvordan man designer det. Du får belyst forskellige problemstillinger, hvor der tages udgangspunk i, at netværksdesign handler om andet og mere end sikkerhed, f.eks robusthed og multi-purpose.

Vi stiller skarpt på

  • Etablerede netværksdesigns, hvad findes der?
  • Hvad skal et moderne netværk kunne, herunder behovet for multipurpose, realtid og QoS?
  • Vi kigger fremad, og ser hvordan vi bedst bygger netværk der lever op til kravene fra nye og kommende OT systemer, tøjler kompleksiteten og bevarer overblikket.

Målgruppen

Målgruppen er automationsteknikere, driftansvarlige og beslutningstagere, der arbejder med eller har ansvaret for netværk til OT-systemer, og står med de daglige udfordringer for at sikre, at netværket fungerer, er opdateret og kan modstå nedbrud, samt leverandører og rådgivere på området. Som altid indeholder programmet også en spændende mini-messe, hvor du har mulighed for at danne dig et indtryk af de løsninger og muligheder som leverandørerne stiller til rådighed.

Konferencen finder sted

Tirsdag den 30. oktober 2018
08:30 - 16:00

Hos

Ørsted (tidligere DONG)
Nesa Allé 1
2640 Gentofte

Jette Nøhr

Seniorchefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3414
  • Mobil +45 2949 4676
  • E-mail jen@di.dk

Find vej

Ørsted, Nesa Allé 1, 2640 Gentofte

Telefon:+45 99 55 11 11
Åbningstider:09.00 - 15.00

Rutevejledning