Foto: Getty Images

11.10.21 ATL Nyheder

Storebæltsforbindelsen lukkes for køretøjer

Storebæltsforbindelsen vil være lukket i tidsrummet 02:00-04:30, natten mellem den 13. og den 14. november og natten mellem den 27. og den 28. november 2021.

Der vil være to lukninger i tidsrummet, af maksimal varighed på 20-25 minutter. Mellem de to lukninger, vil der blive åbnet for trafikken, for at sikre mindst mulig kødannelse og ventetid ved broen.

Lukningerne sker i forbindelse med Storebæltsforbindelsens projekt "Forbedring af sikkerhed og fremkommelighed på Storebælt", som skal være med til at forbedre sikkerheden på forbindelsen. 

I forbindelse med at projektet skrider frem, er det nu nødvendigt, at det samlede system skal testes ved en fuldskalatest, for at sikre, at systemet virker som det skal efter implementering af nye delelementer. I denne omgang vil der blive implementeret en række bomme og VMS-tavler til at styre trafikken med brug af automatiserede overledninger. 

I henhold til sikkerheden for de som arbejder på broen, appelleres der til at overholde de angivne hastighedsbegrænsninger på broen i forbindelse med projektet. 

Trafiksikkerhed på Storebæltsbroen - Sund og Bælt (sundogbaelt.dk) 

Relateret indhold