31.01.24 Green Gas Denmark Nyheder

Nye medlemmer

Vi er i Green Gas Denmark glade for at kunne byde tre nye medlemmer velkommen. Med indmeldelsen af Ambient Carbon, Decision Risk Analytics og Jacobsen Consulting udvides foreningens netværk og den portefølje af viden og kompetencer, som vi i fællesskab skal bruge for at udvikle den grønne gasbranche.

Ambient Carbon er en spændende dansk virksomhed, der har udviklet et såkaldt MEPS (Methane Eradication Photochemical System). Denne løsning vil kunne reducere eller mindske de skadelige metangasser og derved hjælpe bl.a. biogasproducenter, der oplever lækage af metan, med at gøre produktionen endnu mere bæredygtig. Læs mere om virksomheden her.

Decision Risk Analytics er et analysebureau, som rådgiver virksomheder om, hvordan de bedst navigerer den usikkerhed, der præger mange markeder og store projekter. Deres datadrevne modeller og analytiske kapabiliteter søger at erstatte mavefornemmelser med databaserede sandsynlighedsberegninger, som kan give et bedre grundlag for beslutninger. Læs mere om virksomheden her.

Jacobsen Consulting  stiftet og ejet af Morten Jacobsen er en enkeltmandsvirksomhed, som på baggrund af Mortens mere end 25 års erfaring fra biogasbranchen rådgiver om bl.a. biogasprojekters udførelse og tilrettelæggelse, procesdesign og due diligence. Læs mere om virksomheden her.

Vi ser frem til et godt samarbejde i Green Gas Denmark – et mål, som disse tre nye medlemsvirksomheder kan bidrage stærkt til.

Relateret indhold