24.11.21 Gulvbranchen Nyheder

Har succes med at fastholde medarbejdere

På sidste tur rundt til Gulvbranchens medlemmer stoppede vi hos Aalborg Erhvervs Gulve ApS. Her møder vi Brian Rothmann, der tidligere har siddet i Gulvbranchens bestyrelse. Han har mere end 40 års erfaring i Gulvbranchen.

Brian kom i 1974 til Tæppeland Aalborg og skiftede i 1993 til Aalborgs ældste gulvfirma, Carl Pedersen A/S, hvor han var ansat frem til 2001. I fritiden spiller Brian golf med andre erhvervsledere, når tiden tillader der.

Fortæl om din virksomhed

Jeg startede Aalborg Erhvervsgulve ApS 1. maj 2001, og vi har haft stor succes siden grundlæggelsen. Vi er 22 ansatte, heraf tre lærlinge. Min søn er også ansat i virksomheden, og han er uddannet gulvlægger. Så på sigt er det tanken, at han skal overtage. Vi byder primært på større entrepriser hos erhvervskunder. Vi støtter en lang række lokale initiativer – f.eks. håndbold.

Hvad lægger du vægt på i din virksomhed?

Jeg lægger vægt på kontinuitet i medarbejderstaben – og det har jeg stor succes med, Det tror jeg hænger sammen med, at jeg ved, hvad jeg vil og har min egen måde at drive virksomheden på.

Hvad oplever du lige nu?

Jeg synes, vi skal blive bedre til at tjene penge. Vi er ikke gode nok til at tage penge for vores arbejde i opgangstider. Aalborg Erhvervs Gulve er medlem af GVK, men jeg synes, det er lidt bureaukratisk, så jeg håber, at det bliver mere enkelt.

Hvad får du ud af dit medlemskab af Gulvbranchen?

Jeg synes, det er vigtigt, at vi står sammen som branche omkring lærlinge og fagligheden.

Relateret indhold