07.02.23 Gulvbranchen Nyheder

Målmanden spillede sig selv ind på banen

Jesper Pihl købte sig ind i det traditionsrige firma SJ Gulv for 15 år siden og har en stor kærlighed til gulve og ishockey.

Det er et stærkt team, som står bag SJ Gulv. Jesper Pihl og Marianne Jensen ejer det traditionsrige gulvfirma sammen, som blev stiftet i 1950 i Vanløse. Marianne Jensens mand var oprindeligt ejer, men døde for en del år siden, så da Jesper tilbød at købe en del af virksomheden i 2006 efter syv år som servicemedarbejder, slog Marianne Jensen til.

I dag driver de virksomheden sammen i Valby næsten som mor og søn. Marianne står for alt kontorarbejdet og er Jespers uundværlige makker, som holder det hele sammen, mens Jesper er gulvlægger med stort G.

SJ Gulv arbejder næsten udelukkende med erhverv og har en bred vifte af opgaver. De lægger både sildebensgulve, store plankegulve og specielle tæppeløsninger. Kærligheden til faget er tydelig at se hos Jesper, der lyser op, når han fortæller om opgaverne og samarbejdet med andre faggrupper.

Mange faste samarbejdspartnere

Selvom SJ Gulv ligger i Valby, så har firmaet opgaver i hele landet. Der er ofte tale om udfordrende opgaver, som kræver lidt ekstra. Det gør arbejdet spændende og medarbejderne stolte. Det gør også noget ekstra for arbejdsglæden, at firmaet har mange tætte faste samarbejdspartnere, som de arbejder med på opgaverne. 

Generelt har medarbejderne i SJ Gulv været der længe. Derudover er der et par voksenlærlinge i firmaet. Når SJ Gulv skal have nye medarbejdere, foregår det gennem netværket. Jesper kunne godt bruge en ekstra svend, så han kunne bruge mere tid på at udvikle firmaet. Men det er svært at finde svende. Derfor håber Jesper, at branchen kan sælge håndværket til de unge, så de kan rekruttere nye ansigter til gulvfaget.

I sin fritid er Jesper er aktiv målmand i en ishockeyklub. Derudover bruger han en stor del af sin fritid på mountainbike.

 

Relateret indhold