Om DI

Jura- eller erhvervsjurastuderende i DI

I DI rådgiver ca. 35 jura- og erhvervsjurastuderende danske virksomheder inden for arbejds- og ansættelsesret. Læs her om dine muligheder som studerende i DI Personalejura.

DI repræsenterer over 19.000 danske virksomheder inden for et bredt spekter af brancher. Arbejdsopgaverne i DI Personalejura er derfor meget varierende, og ikke to arbejdsdage er ens. Vi er frontløbere på faglighed, når det gælder ansættelses- og arbejdsret.

Som student i DI Personalejura får du de bedste muligheder for at udvikle dine kompetencer som jurist eller erhvervsjurist. Du yder selvstændig juridisk rådgivning direkte til DI’s medlemsvirksomheder og får derfor en masse praktisk erfaring som supplement til studierne.

Du med helt i front, når danske virksomheder har brug for konkret ansættelses- og arbejdsretlig rådgivning. Du arbejder selvstændigt og har den direkte dialog med virksomhederne. Dit fokus vil være på at yde god service og løsningsorienteret rådgivning af høj kvalitet i hver enkelt sag. Du bliver ganske rutineret i rådgiverrollen og udvikler dine opgaver og dit ansvar løbende.

Jobbet er derfor perfekt for dig, der gerne vil supplere studierne med hands-on juridisk erfaring. Vores erfarne jurister og advokater sørger for, at du får et grundigt oplærings- og undervisningsforløb og løbende tæt sparring. Du vil desuden deltage i kompetenceudvikling direkte rettet mod din rolle som juridisk rådgiver.

Arbejdstiden er ca. 15 timer ugentligt fordelt på to dage, som vi sammen placerer fleksibelt under hensyntagen til studie, eksamensperioder og ferie.

Vi vinder ved viden

Som student i DI Personalejura bliver du en del af Danmarks stærkeste rådgivningsenhed indenfor arbejds- og ansættelsesret. Du får over 100 engagerede kolleger med juridisk baggrund, som alle brænder for at skabe tryghed, når der opstår tvivl hos virksomhederne. Vi bistår danske virksomheder i op mod 60.000 sager og fører op til 150 retssager om året. Vi er ansvarlige for mere end 200 overenskomster på det danske arbejdsmarked.


Vi holder til i Industriens Hus ved Rådhuspladsen i København. Her er arbejdsmiljøet uformelt og præget af højt engagement, hjælpsomhed og faglig sparring. Vi lægger stor vægt på arbejdsglæde, et godt sammenhold og personlig udvikling. Vi holder jævnligt fredagsbar og andre sociale arrangementer. Vi har en fantastisk kantine, hvor vi mødes over en lækker frokost.