Jurastuderende i DI

DI repræsenterer over 19.000 danske virksomheder inden for et bredt spekter af brancher. Arbejdsopgaverne i DI Personalejura er derfor meget varierende, og ikke to arbejdsdage er ens. Vi er frontløbere på faglighed, når det gælder ansættelses- og arbejdsret.

Se ledige stillinger

Vær med til at gøre en forskel

Som studentermedarbejder i DI Personalejura bliver du en del af Danmarks stærkeste rådgivningsenhed indenfor arbejds- og ansættelsesret. Sammen med mere end 40 andre studerende i DI Personalejura bliver du en del af et stærkt fællesskab, der alle bidrager med at rådgive de mange forskellige virksomheder, der er en del af DI. Din læringskurve er stejl, og i arbejdet sparrer du med erhvervsjurister og jurister, der alle brænder for at skabe tryghed, når der opstår tvivl hos virksomhederne. Vi bistår danske virksomheder i op mod 60.000 sager og fører op til 150 retssager om året. 

Rådgiv virksomhederne direkte

Som student i DI Personalejura får du de bedste muligheder for at udvikle dine kompetencer. Du yder selvstændig juridisk rådgivning direkte til DI’s medlemsvirksomheder og får derfor en masse praktisk erfaring som supplement til studierne.

Du er med helt i front når danske virksomheder har brug for konkret ansættelses- og arbejdsretlig rådgivning. Du arbejder selvstændigt og har den direkte dialog med virksomhederne. Dit fokus vil være på at yde god service og løsningsorienteret rådgivning af høj kvalitet i hver enkelt sag.