20.09.23 DI Pressemeddelelse

DI inviterer til Danmarks vigtigste erhvervsevent i 2023

H.K.H. Kronprinsen, statsministeren, folketingsmedlemmer, erhvervsledere og Danmarks eneste astronaut er blandt deltagerne når op mod 1500 gæster fra ind- og udland mødes til Danmarks vigtigste erhvervsevent – DI Topmødet 2023 – i Jyske Bank Boxen i Herning torsdag den 28. september.

Den verden, danske virksomheder opererer i, ændrer sig og udvikler sig hele tiden. På DI Topmødet 2023 dykker vi ned i emner og temaer, der er med til at forandre vilkårene for at drive forretning. Som påvirker forholdet mellem din virksomhed og vores fælles samfund.

Pressen inviteres til

DI Topmødet 2023,

torsdag den 28. september kl.13.30,

Jysk Bank Boxen,

Kaj Zartows Vej 7, 7400 Herning

DI Topmødet 2023 foregår i nye rammer i Jyske Bank Boxen i Herning. Selve DI Topmødet er også nyt og anderledes denne gang.

Programmet er mere omfattende end nogensinde, antallet af danske og internationale oplægsholdere er større end nogensinde. Fordi mulighederne og udfordringerne, dansk erhvervsliv står overfor er mere omfattende og talrige end nogensinde før.

DI Topmødet er i år bygget op af dels et fælles program, dels en række selvstændige inspirationsoplæg, man selv kan vælge imellem. Vi dykker ned i nogle af tidens vigtigste emner af stor betydning for det danske samfund og for dansk erhvervsliv.

Statsminister Mette Frederiksen er på talerstolen ved fælles programmet og giver et aktuelt indblik i regeringschefens tanker om rigets tilstand og erhvervslivets rolle.

Som noget helt særligt stiller vi om til en direkte transmission – fra rummet. Danmarks eneste astronaut Andreas Mogensen medvirker live fra den internationale rumstation ISS cirka 420 kilometer over jordens overflade i et interview med uddannelses- og forskningsminister Christina Egelund.

H.K.H. Kronprinsen overrækker i år DI Prisen. Med prisen er der i år fokus på, at danske virksomheder løfter et stort samfundsansvar. Det hylder vi med DI Prisen, der går til en person fra erhvervslivet, som yder en særlig indsats for at gøre en social og samfundsmæssig forskel.

Christian Hyldahl, Head of Continental Europe ved BlackRock, verdens største kapitalforvalter, holder oplæg om gensidig afhængighed i en kompleks og grønnere verden.

Debatter på DI Topmødet:

AI: Fra hype til hverdag – med bl.a. Microsoft Danmarks topchef Mette Kaagaard

Nye perspektiver på samhandel: Let's talk China – med bl.a. Grundfos’ adm. direktør Poul Due Jensen og The Spectators Kina-eskpert Cindy Yu

Startup møder corporate: Vejen til grøn innovation – med bl.a. tidligere minister Tommy Ahlers og Ørsteds Head of Ventures & Open Innovation Maria Emilie Danø Hoffmann

En historie om fodbold og forretning – AC Milans danske Chief Revenue Officer Casper Stylsvig

Bæredygtig business – med bl.a. Dorte Rye Olsen, der er chef for bæredygtighed i BESTSELLER

Et mangfoldigt erhvervsliv – med bl.a. Britta Korre Stenholt, adm. direktør i Stark og medstifter og adm. direktør hos Netcompany, André Rogaczewski.

AF HENSYN TIL PRAKTIK OG SIKKERHED BEDES PRESSEN TILMELDE SIG TIL DI TOPMØDET HURTIGST MULIGT. BENYT VENLIGST NEDENSTÅENDE LINK

 

Relateret indhold