DI i Sydkorea

Med et bredt udvalg af services relateret til selskabsetablering, rekruttering, selskabsadministration mm. kan DI Sydkorea supportere jeres ambitioner om ekspansion til det sydkoreanske marked.

Kontakt os

Kom godt i gang med det sydkoreanske marked

Overvejer I at ekspandere til det Sydkoreanske marked? DI Sydkorea kan skræddersy løsninger, der reducerer risiko og minimerer kompleksiteterne ofte forbundet med international ekspansion.

 1. Markedsanalyse

  Få afdækket potentialet for etablering i Sydkorea igennem markedsanalyse af kunder, konkurrenter, leverandører m.fl. Analysen tager afsæt i de regionale forhold, der kan være relevante for lige præcis jeres virksomhed i Sydkorea.

 2. Partnersøgning

  Begynd jeres ekspansion til Sydkorea med den rigtige partner, som har potentialet til at støtte jeres forretning og behov i Sydkorea. Fra distributører til konsulenter hjælper DI Sydkorea med at matche jeres behov.

 3. Virksomhedsetablering

  Få hjælp til etablering af datterselskab i Sydkorea og få samtidig adgang til DI’s netværk af dedikerede advokater og bankforbindelser, der har forståelse for de lokale regler og lovkrav.

 4. Selskabsadministration

  I forbindelse med etablering af virksomhed i Sydkorea, kan DI varetage jeres virksomhedsadministration. Med afsæt i lokale regler og lovkrav sikrer vi håndteringen af dokumentation, compliance, regnskab mm.

 5. Rekruttering

  Med lokal tilstedeværelse og forståelse for markedet, kan DI supportere hele vejen fra den indledende screening til rekruttering og ansættelse af lokal medarbejder. Vi kan også håndtere jeres personalejuridiske problemstillinger.

 6. Besøg

  Få skræddersyet en tur til Sydkorea og mød potentielle partnere, der er afgørende for etablering i Sydkorea. Vi kan være jeres vært og sørge for både indhold og praktik såvel som indføring i koreansk kultur og etikette.

Analyser om Sydkorea

Lasse Broe Honore

Lasse Broe Honore

Managing Director