Multi-Wing – Styrket salg i Asien

En markedsanalyse og strategi for det asiatiske marked gav Multi-Wing det rette beslutningsgrundlag for yderligere etablering på markedet.

Udfordringen: Ønske om indsigt i markedet

I 2009 ønskede Multi-Wing at øge deres salg på nogle af verdens nye vækstmarkeder, og overvejede i den forbindelse etablering af yderligere en samlefabrik i Asien, som kunne supplere deres fabrik i Kina. De ønskede en sammenligning af mulige lokationer samt input til generel styrkelse af salgsindsatsen i regionen.

Løsningen: Sydkorea identificeret som det mest oplagte land

DI's internationale rådgivere udarbejdede en komparativ analyse blandt seks lande i Asien. Sydkorea blev identificeret som det mest oplagte land for samling af virksomhedens produkter i kraft af landets betydelige markedspotentiale. På grund af ændrede forudsætninger blev det imidlertid efter dialog med Multi-Wings ledelse besluttet at skrotte planerne om en ny samlefabrik og i stedet fokusere på salg. Derfor blev der udarbejdet en markedsanalyse og strategi for både Sydkorea og Indien, og potentielle kunder i de to markeder blev identificeret og interviewet.

Resultatet: Solid basis for beslutning

Analyserne gjorde det muligt at arrangere møder med potentielle kunder i begge lande, og gav Multi-Wings ledelse en solid basis for beslutningen om, hvor man ville etablere sig. Multi-Wing har i dag etableret salgs-setup i Indien.

En markedsanalyse og strategi for det asiatiske marked gav Multi-Wing det rette beslutningsgrundlag for yderligere etablering på markedet.

Foto: Multi-Wing

Om multi-wing

Multi-Wing producerer ventilatorvinger og afsætter deres produkter  til kunder indenfor segmenterne køling, opvarmning og ventilation på markeder i Europa, Nord- og Sydamerika, Asien og Afrika samt i Australien.


Læs mere om Multi-Wing på virksomhedens hjemmeside

Det hjalp DI med:

  • Komparativ analyse af seks lande i asien. 
  • Markedsanalyse og strategi. 
  • Setup af møder med potentielle kunder. 
Jeppe Falck

Jeppe Falck

Seniorchefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3944
  • Mobil +45 3016 6505
  • E-mail jefa@di.dk

Relateret indhold