Circular City Week – USAs største cirkulære festival er skabt af DI

DI’s kontor i New York har med Circular City Week skabt en unik platform, der skal øge kendskabet til cirkulær økonomi blandt amerikanere til gavn for danske virksomheder, som er eksperter indenfor området.

Udfordring: Markedet for cirkulære løsninger er nyt, men i eksplosiv vækst

Danske virksomheder er førende indenfor udviklingen af cirkulære løsninger og flere og flere af DI’s medlemmer arbejder målrettet med at udvikle produkter og processer som er baseret på genanvendelse og ressourceeffektivitet. USA, og særligt New York, kigger mod Europa for at finde inspiration og eksempler på hvordan industrier kan omstilles mod cirkularitet. At positionere danske virksomheder centralt i dette hastigt voksende marked kræver nytænkning og øget vidensudveksling.

Løsning: En platform hvor alle kan mødes og diskutere cirkulær økonomi

DI’s kontor i New York kunne den første uge i marts 2019 afholde den første Circular City Week i New York. Med opbakning fra mere end 60 internationale og lokale organisationer, her iblandt bystyret i New York, blev der afholdt 30 aktiviteter med over 2.000 besøgende. Initiativet vist sig at være en stor succes i New York, og vil blive gentaget årligt.

Resultat: Danmark er i centrum af det cirkulære udvikling i USA

Det er lykkedes DI’s kontor i New York at være toneangivende indenfor en ny cirkulær industri. Resultatet er ikke blot at Danmark aktivt tager del i at skabe og mætte et nyt marked, men også at DI’s medlemmer får en unik adgang til at sælge deres løsninger til amerikanske virksomheder og lokale myndigheder, samt at rejse kapital og finde samarbejdspartnere. Allerede det første år benyttede omkring 15 danske virksomheder muligheden for at deltage i Circular City Week.

Circular City Week New York bød på et utal af udsolgte events og beviste dermed en klar interesse for den cirkulære agenda i New York.

Om circular city week

Circular City Week New York er USAs første og største uge lange festival om cirkulære økonomi. Det er muligt at benytte platformen til at lave egne events eller blive partner og dermed opnå taletid på de officielle events. Circular City Week er organiseret af DI’s kontor i New York og støttet af danske, såvel som amerikanske organisationer. Circular City Week New York vender tilbage i marts 2020. 

Læs mere om Circular City Week på virksomhedens hjemmeside

Det hjalp DI med:

  • Øge kendskabet til cirkulær økonomi i New York marked til gavn for danske virksomheder med en cirkulær profil og interesse for det amerikanske marked.
  • Organiseret en tilbagevendende og succesfuld platform i en af verdens største metropoler, som DI’s virksomheder fremadrettet kan anvende til at positionere deres grønne og cirkulære agenda.
Jeppe Falck

Jeppe Falck

Seniorchefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3944
  • Mobil +45 3016 6505
  • E-mail jefa@di.dk

Relateret indhold