Haarslev Industries - Øjner stort potentiale i Indien sammen med DI

Haarslev Industries forstærkede sine aktiviteter i Indien via DI’s ’Own Man In India’-løsning.

Udfordringen: På egen hånd

I 2008 fik den globale markedsleder, Haarslev Industries (HI), hul på det indiske marked, hvor kundegruppen er de store slagterhuse, der skal have processeret restaffaldet fra den stigende kødproduktion til det lokale marked og eksport. HI er specialiserede i procesudstyr og anlæg til behandling af rest produkter fra kød- og fiskeaffald samt fremstilling af bioætanol og biobrændsel. HI's aktiviteter i Indien voksede sig over en årrække så stort at der var behov for, at virksomheden kunne agere på egen hånd. 

Løsningen: Own Man In India

Efter en stigende aktivitet i landet, besluttede HI at forstærke aktiviteterne ved egne salgs- og servicefolk ’on the ground’ via DI’s ’Own Man In India’-løsning, som giver en let og fleksibel tilstedeværelse på det indiske marked.

Resultatet: Vækstplaner i Indien med DI

HI’s strategi og aktiviteter involverer yderligere vækst og på sigt eventuelt produktion i Indien. Det er derfor besluttet, at der sideløbende skal etableres et datterselskab for HI i Indien, hvilket DI’s kontor, sammen med relevante samarbejdspartnere, har været ansvarlig for at koordinere og lede i mål.

Med 'Own Man In India' -løsningen og kyndig styring af den noget omstændige etableringsproces af et datterselskab i Indien, har Haarslev med DI, haft en troværdig og erfaren sparringspartner, der har gjort livet betydeligt lettere for mig såvel som Abhijeet, vores indiske chef, som sætter pris på DI's assistance og det gode kontormiljø. Michael Kaaland, CFO, Haarslev Industries

’’Being able to do my work at DI’s office allows me to excel in my work. When I call customers to my office at DI there is a ‘feel good situation’ as being a Danish company the office offers a Danish environment right in Mumbai with good office consumables, meeting rooms, AC and even parking. I can really focus on my work as DI takes care of all the rest. I think DI should have ‘YOUR HASSLE IS OURS AND OUR COMFORT IS YOURS’ as their motto’’. - HAARSLEV’s indiske medarbejder, Abhijeet Upadhye

Foto: DI India

Om haarslev industries

Haarslev Industries er en international virksomhed fra Haarslev på Fyn, der bl.a. producerer maskiner til produktion af kød- og benmel til dyrefoder.

I dag har Haarslev Industries produktionsfaciliteter i Amerika, Europa og Asien, samt salgs- og globale servicererpæsentanter i 17 lande verden over. 

Læs mere om Haarslev Industries på virksomhedens hjemmeside

Det hjalp DI med:

  • Kendskab til det Indiske marked.
  • Indsigt i Indisk virksomhedslovgivning.
  • Own Man In India
Bente Toftkær

Bente Toftkær

Fagchef

  • Direkte +45 3377 3831
  • Mobil +45 2946 7169
  • E-mail bet@di.dk

Relateret indhold