24.08.22 Vi rådgiver dig Nyheder

Maison & Objet l Decoration, design and lifestyle, your source of inspiration and novelties

Interiør design messe i Frankrig med stort internationalt outreach. Det danske fremstød udvikles i samarbejde med Laurence Carr, en franskfødt, New York baseret indretningsarkitekt med fokus på bæredygtige møbler og en passion for dansk design.

Fre den 19. - 23. januar 2023 indtager Maison & Objet, den største interiør design messe i Frankrig, Paris, og vi vil gerne have din virksomhed med. 

Målgruppe

Så hvis din virksomhed arbejder med interiør og møbeler med fokus på bæredygtighed og cirkularitet. Vil I måske interesseret i at vise produktionsmetode/håndarbejde op på standen hos det danske fremstød. 

Det danske fremstød

De danske virksomheder får mulighed for at showcase bæredygtige produkter og produktion i en interaktiv temaudstilling, med fokus på cirkularitet. Maison & Objet påtager sig en del af markedsføringen af udstillingen – herunder også Maison & Objets kanaler i Asien, hvor de har en ’søsterudstilling’. Udstillingen er en temaudstilling midt i den centrale hal (mellem møbler og accessories) Der arrangeres diverse events og talks i forbindelse med fremstødet både i messeområdet og udenfor. 

Tilmelding

Tilmelding til det danske fremstød ved Maison & Objet finder du her

Læs mere om eventet. 

Sebastian Rübner-Petersen
Skrevet af:

Sebastian Rübner-Petersen

Relateret indhold