24.08.22 Vi rådgiver dig Nyheder

SXSW 2023

South by Southwest (SXSW) i Austin, Texas er verdens førende platform for de kreative erhverv, og har siden 1987 været det ultimative internationale mødested for kreative virksomheder.

House of Creative Denmark

Det danske fremstød, House of Creative Denmark blev i 2022 primært bygget op omkring healthtech, lifestyle og design, med en udtalt bæredygtighedsvinkel, men konceptet udvikles i samarbejde med de deltagende virksomheder, og kan derfor formes ihft interesser og styrkepositioner.

Læs mere om det Danske fremstød ved SXSW her.

Deltagelsen i SXSW har på alle måder været et kæmpe rygstød for vores lille firma. Jeg kan kun anbefale at flere mindre virksomheder griber muligheden for at deltage i fremtidige lignende fremstød. Deltager på SXSW 2022

Vi skal afsted igen!

Hvis din virksomhed arbejder med kreativitet, innovation og bæredygtighed kan SXSW give en rig mulighed for at netværke og skabe bekendskab med det amerikanske marked. 

Kunne din virksomhed have interresse i at deltage i SXSW 2023 den 10. - 19. marts i Austin, Texas, så kan I kontakte fagleder for DI Kreatve Erhverv Lise Thomsen på mail LTN@di.dk eller tilmelde jer her.

Lise Thomsen

Lise Thomsen

Fagleder, DI Kreative Erhverv

  • Direkte +45 3377 4795
  • Mobil +45 2949 4435
  • E-mail ltn@di.dk

Relateret indhold