27.01.22 Vi rådgiver dig Nyheder

Få en Trainee. I vil ikke fortryde det

Sådan lyder det fra klare budskab fra KK Metal. Her er de takket være den nye traineeordning vendt 180 grader i forhold til at modtage trainees. Før takkede de nej, nu glæder de sig til at byde mange flere velkommen.

”Vi synes faktisk, at den her traineeordning er rigtig, rigtig god, fordi den giver os nogle muligheder og værktøjer til at få en ung ind, som måske ikke var klar over, at det her fag var noget for dem. Og på den måde hjælpe de unge til at finde ud af, hvad de gerne vil. Men det gør også, at vi kan finde nogle dygtige elever, som passer rigtig godt ind i et team her hos os,” siger Jacob Rønde, Sales Agent hos KK Metal.

På den baggrund tøver Jacob heller ikke med at anbefale den relancerede traineeordning til andre virksomheder, hvad enten det er et smedeværksted eller en bilforhandler. Læs mere om ordningen her:

I videoen kan du også møde 16-årige Mikkel Søgård, der har gennemført tre ud af hans fire måneders praktik. Mikkel været rigtig glad for sit praktikforløb, da det har gjort han klogere på, hvad han vil i fremtiden. Nemlig at uddanne sig til mekaniker. 

Katrine Dichmann Christophersen
Skrevet af:

Katrine Dichmann Christophersen