09.04.19 Vi rådgiver dig Nyheder

Pris til Lemvigh-Müller A/S for ulykkesindsats

Arbejdsmiljørådet har uddelt årets arbejdsmiljøpriser, og Lemvigh-Müller vandt i kategorien ”Arbejdsulykker”. Baggrunden for tildelingen er en indsats, der på tre år næsten har halveret antallet af arbejdsulykker.

Formanden for Arbejdsmiljørådet, Cristina Lage, motiverer valget således: ”Lemvigh-Müllers resultater er imponerende. Det er et rigtig godt eksempel på, at ledelse og medarbejdere sammen kan rykke sikkerhedskulturen på en arbejdsplads og skabe resultater. Der er ingen tvivl om, at det har krævet et vedholdende og stort stykke arbejde at nå så langt. Og jeg er slet ikke i tvivl om, at den her indsats kan være til inspiration for mange andre virksomheder.”

I samme kategori var Danish Crowns slagteri i Ringsted nomineret for indsats, der har halveret antallet af arbejdsulykker.

DI ser begge indsatser som fremragende eksempler på, at ledelsesmæssig fokus på sikkerhed bærer frugt, og ønsker Lemvigh-Müller til lykke med prisen og Danish Crown med nomineringen.

Læs mere om de nominerede til årets arbejdsmiljøpriser

Anders Just Pedersen

Anders Just Pedersen

Underdirektør

  • Direkte +45 3377 3686
  • Mobil +45 2949 4549
  • E-mail ajp@di.dk

Relateret indhold

Fandt du ikke svar?
Få hjælp
Skriv til vores eksperter

Her kan du stille dine personalejuridiske spørgsmål. Når du har udfyldt og sendt formularen, bliver din sag oprettet hos den rette ekspert, som kontakter dig telefonisk eller på e-mail hurtigst muligt.