Ingen skal stå alene-projektet har til formål at skabe et bedre arbejdsmiljø og øge trivslen for erhvervsaktive med hørenedsættelse.

Foto: Høreforeningen
04.09.23 Vi rådgiver dig Nyheder

Fasthold jeres medarbejdere med høretab - afprøv værktøjer fra Høreforeningen

Hver 10. erhvervsaktive har hørenedsættelse. Skab et bedre arbejdsmiljø for ansatte med høreudfordringer og afprøv Høreforeningens værktøjer i nyt projekt.

Hver 10. erhvervsaktive har hørenedsættelse. Hørenedsættelse kan være en stor belastning for den enkelte, f.eks. i form af øget træthed og stress, men det er også dyrt for samfundet, da mange med høretab trækker sig tidligere fra arbejdsmarkedet. Det vil Høreforeningen modvirke med deres Ingen skal stå alene-projekt. Projektets formål er at skabe et bedre arbejdsmiljø og øge trivslen for erhvervsaktive med hørenedsættelse.

Høreforeningen søger lige nu virksomheder, der vil være med til at afprøve værktøjer til forbedring af arbejdsmiljøet for ansatte med høreudfordringer. Virksomheder mangler ofte kendskab til høreproblemer blandt ansatte og mangler viden om, hvordan man kan forbedre deres forhold på arbejdspladsen. Når I deltager i forløbet, vil I få hjælp af Høreforeningen til tiltag, der kan øge jeres medarbejderes trivsel og fastholdelse. Høreforeningen søger små og mellemstore private virksomheder (SMV’er) med maksimalt 250 årsværk per CVR-nummer til at deltage i projektet, som er støttet af Velliv Foreningen.

Hvis I er interesserede i at deltage eller blot ønsker at vide mere, så kontakt Høreforeningens projektleder:

Tue Hylby Lindqvist
Tlf: 61 26 88 08
E-mail: thl@hoereforeningen.dk

Læs mere på Høreforeningens hjemmeside. 

Relateret indhold

Fandt du ikke svar?
Få hjælp
Skriv til vores eksperter

Her kan du stille dine personalejuridiske spørgsmål. Når du har udfyldt og sendt formularen, bliver din sag oprettet hos den rette ekspert, som kontakter dig telefonisk eller på e-mail hurtigst muligt.