"Maskinrummet" er en ny webinarrække i DI, der stiller skarpt på effektivitet i produktionsvirksomheder.

17.12.21 Vi rådgiver dig Nyheder

Gratis webinarer: Øg effektiviteten i din produktionsvirksomhed

Ny webinarrække fra DI klæder ledere og specialister i produktionsvirksomheder på til at øge effektiviteten - uden nødvendigvis at ansætte flere medarbejdere.

Mangel på hænder og for lang omstillings- eller gennemløbstid er nogle af de udfordringer, som fremstillingsvirksomheder over hele landet står med.

Derfor zoomer DI i den gratis webinarrække Maskinrummet ind på konkrete metoder, som ledere og specialister i produktionsvirksomheder kan gøre brug af for at øge produktiviteten. 

Målet er at give jordnær inspiration til at løse dagligdagsproblemer i produktionen.

-Mangel på arbejdskraft i industrien er en stor udfordring, som vi desværre ikke slipper af med lige foreløbigt. Men mange virksomheder sidder faktisk på et uudnyttet potentiale. De kan frigive mandetimer gennem planlægning og medarbejderfleksibilitet, eller de kan få flere produkter igennem på samme tid ved at ændre produktionsflowet. Derfor vil vi vise dem en række gennemtestede og effektive metoder med udspring i konkrete cases, så de får inspiration til at udnytte potentialet, siger chefkonsulent i DI, Mark Fisker.

Virksomheder inspirerer virksomheder

Det første webinar er den 27. januar, hvor Versalift deler sine erfaringer med at etablere flowmontage inspireret af bilindustrien. Derefter er der et nyt webinar hver anden måned resten af 2022. De tager også alle udgangspunkt i konkrete virksomheders løsninger på problemer. 

-Vi lader virksomheder inspirere virksomheder, fordi potentialet bliver synligt, når man kan se både processen og resulatet i praksis. Derfor gennemgår vi ved hvert webinar, hvad en virksomhed har gjort for eksempelvis at mindske omstillings- og gennemløbstiden eller klæde medarbejderne på til at kunne klare flere funktioner. Til slut samler vi trådene, så deltagerne på webinaret kan se, hvordan de selv kan tage de første skridt i retningen mod en mere effektiv produktion, forklarer Mark Fisker. 

Webinarerne er særligt relevante for dig, som er: 

  • Bestyrelsesmedlem eller ejerleder i en fremstillingsvirksomhed
  • Produktionsdirektør eller -chef
  • Produktionsleder eller specialist
  • Ansvarlig for produktionsplanlægning

Det er gratis at deltage på alle webinarerne.

Kommende datoer

  • Flowmontage
    Med Versalift, torsdag d. 27. januar 2022 kl. 13.00-14.00

  • Medarbejderfleksibilitet 
    Med VELA, tirsdag d. 29. marts 2022

  • Hoved- og produktionsplanlægning 
    Med DEIF, tirsdag d. 31. maj 2022

  • Gennemløbstid og nøgletal 
    Med BROEN LAB, mandag d. 29. august 2022

  • Reduktion af omstillingstid 
    Med Tasso, torsdag d. 27. oktober 2022
     
  • Fra vision til effektiv produktion
    Med Nassau, tirsdag d. 20. december 2022

 

Mark Fisker

Mark Fisker

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3391
  • Mobil +45 3056 1259
  • E-mail mafi@di.dk

Relateret indhold

Fandt du ikke svar?
Få hjælp
Skriv til vores eksperter

Her kan du stille dine personalejuridiske spørgsmål. Når du har udfyldt og sendt formularen, bliver din sag oprettet hos den rette ekspert, som kontakter dig telefonisk eller på e-mail hurtigst muligt.