Foto: Colourbox
19.03.24 Vi rådgiver dig Nyheder

Nyt DI-netværk om internationale medarbejdere

DI’s nye netværk for Global Mobility er for dig, der vil holdes ajour med den nyeste lovgivning om personalejuridiske regler relateret til international arbejdskraft i Danmark og medarbejdere, der arbejder ude i verden, samt hvordan disse regler skal håndteres i virksomheden.

Netværket giver dig ny indsigt, inspiration og et fortroligt rum, hvor du kan sparre med ligesindede om de praktiske udfordringer, du sidder med i din hverdag.

Som medlem af netværket har du selv indflydelse på de temaer, der sættes på dagsordenen, og vi tager som regel udgangspunkt i jeres aktuelle udfordringer og/eller interesser.

Temaer, vi arbejder med, kunne for eksempel være:

  • Praktiske forhold omkring ansøgninger om opholds-/arbejdstilladelser
  • Regler om social sikring på tværs af grænser
  • Virksomhedens interne strategi og praktiske retningslinjer for anvendelse af udenlandsk arbejdskraft
  • Global mobilitet, herunder udstationering af medarbejdere både ind og ud af Danmark. 

Netværket giver dig et fortroligt rum, hvor du kan tale om dine udfordringer og få inspiration til at arbejde med virksomhedens brug af udenlandsk arbejdskraft og global mobilitet på nye måder. Du får sparring om dine udfordringer med andre medarbejdere, der arbejder med samme områder.

Et netværk med udviklingsmuligheder

Netværket giver dig en chance for at udvikle dig selv og dine kompetencer inden for emnet global mobilitet. Så du bliver bedre klædt på i dit daglige arbejde.  

Det kræver ingen forberedelse at deltage i netværket, men vi ser frem til, at du bidrager aktivt som sparringspartner og er med til at skabe det rum, der skal til for at fremme personlig udvikling.

Typisk er møderne bygget op omkring en case, aktuelle tendenser eller ny viden og udfordringer, og i det omfang, det er muligt, starter vi møderne med et oplæg fra en ekspert på området.

Netværket mødes som udgangspunkt fire gange årligt på en af netværksdeltagernes virksomheder.

Læs mere og tilmeld dig her: HR-praksis - Global Mobility (danskindustri.dk)

Relateret indhold

Fandt du ikke svar?
Få hjælp
Skriv til vores eksperter

Her kan du stille dine personalejuridiske spørgsmål. Når du har udfyldt og sendt formularen, bliver din sag oprettet hos den rette ekspert, som kontakter dig telefonisk eller på e-mail hurtigst muligt.