Arrangement

LEDER:BOX - Nye ledelsesformer – fra stress til trivsel

Bliv klogere på nye ledelsesformer og få inspiration til, hvordan virksomheder og ledere konkret kan gribe udfordringer omkring trivsel og virksomhedens resultatskabelse an.

I det moderne arbejdsliv accelerer tempoet konstant. Desværre har tempoet en negativ indvirkning på vores mentale sundhed, fordi vi ikke længere har den samme tid til fordybelse og eftertanke. I denne udgave af LEDER:BOX undersøger vi, hvor ledelse er på vej hen, og hvordan virksomheder og ledere konkret kan håndtere disse udfordringer.

Lederne bliver også stressede

Eksperter og analyser viser, at selv ledere bliver udbrændte og stressede. Det påvirker både organisationens resultater og medarbejdernes trivsel. Derfor er det afgørende at tage nye skridt inden for ledelsesområdet. Der tales i disse år om bæredygtig ledelse, regenerativ ledelse og naturlig ledelse – men hvad betyder det? Og hvilke muligheder rummer de?

I denne udgave af LEDER:BOX præsenterer vi konkrete forslag og praktiske eksempler fra eksperter og medlemsvirksomheder. Vi udforsker, hvordan fremtidens ledere kan agere, så der skabes plads til både vækst og udviklingsamt til velfortjente pauser og restitution.

Deltag fysisk eller online

Arrangementet starter kl. 8.30.

Deltager du fysisk?
Vi serverer kaffe, te og croissanter fra kl. 8.00.

Vi lukker dørene kl. 8.30 for at undgå forstyrrelser, så kom gerne i god tid, så du har tid til at netværke og smage vores lækre croissanter inden arrangementer. Det er ikke muligt at komme ind i salen efter kl. 8.30, og det er ikke tilladt at tage morgenmad med ind i salen.

Vi har kun et begrænset antal fysiske pladser, og de er forbeholdt DI’s medlemmer, så tilmeld jer i god tid.

Deltager du online?
Hvis du deltager online, modtager du et link til livestreamingen på din mail, et par dage inden arrangementet starter.

Du tilmelder dig – uanset om du tilmelder dig fysisk eller online – via den lilla ”Tilmeld”-knap til højre.

Om LEDER:BOX

Fire gange om året afholder vi vores LEDER:BOX-arrangementer – en gratis mulighed for at blive klogere på relevante og praksisnære tendenser på ledelsesområdet på en effektiv og lettilgængelig måde. LEDER:BOX er gratis for medlemmer og ikke-medlemmer. Og du kan vælge at deltage fysisk eller online.

Kurser, uddannelser og netværk

Vidste du, at vi har en lang række kurser, uddannelser og netværk inden for ledelse, som du har adgang til qua dit medlemskab med Dansk Industri?

DI's Lederuddannelse DI's ledervandringer DI's strategiske lederuddannelse Ny i lederjobbet - hvad nu?