Det er fra højre borgmester Mads Sørensen, Varde Kommune, Direktør Rene Damgaard, Brandt A/S og bestyrelsesleder for DI Sydvestjylland Jesper Toft Mathiasen, koncerndirektør i Claus Sørensen Gruppen.

20.12.23 Regionalforeninger Pressemeddelelser

Varde virksomhed vinder flot DI pris

Det bliver virksomheden Brandt A/S i Varde, der får DI Sydvestjyllands Initiativpris i år.

Brandt A/S udfører lakering i højeste kvalitet til alle typer erhvervskunder. Det har virksomheden faktisk gjort i 50 år.

Som én af de første virksomheder i Nordeuropa tilbyder Brandt A/S pulverlakering af varmefølsomme emner. Med en ny pulverlakeringsteknologi opnås et mindre miljøaftryk og en mere slidstærk overflade sammenlignet med vådlakering.

Og så har Brandt A/S været i en konstant vækst lige siden 4 ansatte overtog virksomheden i 2017.

  • DI Sydvestjyllands bestyrelse vil gerne anerkende Brandt A/S. Vi er imponerede over den innovative tilgang, som virksomheden viser. Både i forhold til at have fokus på den grønne omstilling. Men også ved generelt at have en innovativ tilgang til forretningsudviklingen, siger bestyrelsesleder for DI Sydvestjylland, Jesper Toft Mathiasen, der er koncerndirektør i Claus Sørensen Gruppen.

Brandt A/S er specialiseret i flere forskellige typer af overfladebehandling.

Gennem årene har Brandt derudover opbygget et stærkt samarbejde med store mærkevareproducenter –hvor Brandt nu udover lakering af deres produkter også agerer lager og forsendelsessted direkte til slutkunden.

Brandt A/S hjælper kunden med hele processen fra indkøb af råmaterialer til forsendelse af det færdige produkt. Det sikrer virksomheden en effektiv og smidig proces, hvor man undgår at spilde unødig tid. Brandt A/S samarbejder med en bred vifte af leverandører, og deres kunder får derfor adgang til et bredt spekter af kompetencer og viden – samlet under ét tag.

  • Brandt er en virksomhed som i høj grad lever op til de kriterier, der er for at uddele DI Sydvestjyllands Initiativpris. Vi uddeler Initiativprisen, fordi vi gerne vil sætte fokus på, hvor vigtigt det er, at der er nogle af vores virksomheder, der tager initiativ – og går foran for at vise et godt eksempel til inspiration for andre virksomheder, siger Jesper Toft Mathiasen

FAKTA OM INITIATIVPRISEN

Initiativprisen uddeles som en hyldest til virkelysten, kreativiteten og skabertrangen blandt de mindre og mellemstore virksomheder i DI's medlemskreds.

Særligt kriterie: Innovation og nye løsninger

Virksomheden har skabt et stærkt grundlag for vækst ved at tænke innovativt og skabe nye bæredygtige løsninger i en verden præget af forandring og usikkerhed med stigende materialepriser, usikre globale forsyningskæder og mangel på medarbejdere.

Vinderen af Initiativprisen 2022 i Trekantområdet dyster senere på året mod Initiativprisvindere fra DI’s øvrige 17 regionalforeninger om den landsdækkende InitiativPris, som uddeles i foråret 2023.

Morten Karlsbjerg

Morten Karlsbjerg

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3423
  • Mobil +45 2917 9440
  • E-mail moka@di.dk

Relateret indhold