Regionalforening

DI Vestsjælland

DI Vestsjælland er en af DI’s 18 regionalforeninger. Vi repræsenterer DI’s 400 medlemsvirksomheder i Holbæk, Ringsted, Odsherred, Slagelse, Sorø og Kalundborg kommuner.

Formålet med DI Vestsjællands arbejde er at skabe gode vilkår og vækst for virksomhederne i regionalforeningens seks kommuner. Det sker med afsæt i virksomhedernes behov og i et tæt samarbejde med de kommunale politikere og embedsmænd.

Baggrunden er, at de lokale rammer som kommunerne tilbyder i stigende grad spiller en afgørende rolle for, hvordan de lokale virksomheder klarer sig den internationale konkurrence. Mottoet er, vinder virksomhederne vinder kommunen også. Vi hjælper også gerne journalister og andre interesserede, der beskæftiger sig med erhvervslivet i regionalforeningens område, med at formidle kontakt til de lokale virksomheder.

DI Vestsjælland tegnes af en bestyrelse, som har uddannelse, infrastruktur og effektive kommuner som mærkesager. På det overordnede niveau samarbejder foreningen med områdets kommuner om ”Bestsjælland”. Visionen er at skabe Danmarks bedste sted at driver virksomhed i og ud fra.

bestyrelse

Se bestyrelsen for DI Vestsjælland

SE OGSÅ

Anbefalinger fra DI Vestsjælland: Vækst og udvikling i vores område

Regionalt Erhvervstræf 2019

På DI's regionale erhverstræf 2019 bliver der drøftet en bred vifte af emner, der er relevante for virksomhederne i de enkelte lokale regionalforeninger.

Læs mere og bliv klogere på emnerne til erhvervstræffet i netop din regionalforening.

Tilmelding

Allan Munch Mortensen

Chefkonsulent

Regionalforeningssekretær

  • Direkte +45 3377 3964
  • Mobil +45 3083 1077
  • E-mail amo@di.dk

Lars Bøgeskov

Presserådgiver

Presse

  • Direkte +45 3377 4782
  • Mobil +45 2236 3138
  • E-mail larb@di.dk
DI nyheder