Regionalforening

DI Vestsjælland

DI Vestsjælland er en af DI’s 18 regionalforeninger. Vi repræsenterer DI’s 400 medlemsvirksomheder i Holbæk, Ringsted, Odsherred, Slagelse, Sorø og Kalundborg kommuner.

Formålet med DI Vestsjællands arbejde er at skabe gode vilkår og vækst for virksomhederne i regionalforeningens seks kommuner. Det sker med afsæt i virksomhedernes behov og i et tæt samarbejde med de kommunale politikere og embedsmænd.

Baggrunden er, at de lokale rammer som kommunerne tilbyder i stigende grad spiller en afgørende rolle for, hvordan de lokale virksomheder klarer sig den internationale konkurrence. Mottoet er, vinder virksomhederne vinder kommunen også. Vi hjælper også gerne journalister og andre interesserede, der beskæftiger sig med erhvervslivet i regionalforeningens område, med at formidle kontakt til de lokale virksomheder.

DI Vestsjælland tegnes af en bestyrelse, som har uddannelse, infrastruktur og effektive kommuner som mærkesager. På det overordnede niveau samarbejder foreningen med områdets kommuner om ”Bestsjælland”. Visionen er at skabe Danmarks bedste sted at driver virksomhed i og ud fra.

bestyrelse

Se bestyrelsen for DI Vestsjælland

Lokale alliancer

I DI Vestsjælland har Holbæk og Sorø kommuner indgået en lokal alliance.

SE OGSÅ

Anbefalinger fra DI Vestsjælland: Vækst og udvikling i vores område

Sigrid Wilbeck Hansen

Sigrid Wilbeck Hansen

Chefkonsulent

Regionalforeningskonsulent

  • Direkte +45 3377 3864
  • Mobil +45 6051 8420
  • Send e-mail  
Claus Kaae-Nielsen

Claus Kaae-Nielsen

Presserådgiver

Presserådgiver

  • Direkte +45 3377 3820
  • Mobil +45 2332 6829
  • Send e-mail  

DI nyheder