12.08.20 DI Energi Nyheder

Kom godt i gang med kunstig intelligens i vores AI Garage

Har du og din virksomhed mod på at starte jeres AI rejse? Så læs med og tilmeld jer DI og Alexandra Instituttets nye AI Garage.

AI Garagen er et skræddersyet forløb, hvor DI’s medlemmer kan få hjælp af eksperter til at komme godt i gang med kunstig intelligens (AI). Hvorfor skal du og din virksomhed implementere AI? Fordi den gode AI-løsning giver et positivt udsving på bundlinjen, øger konkurrenceevnen og fremtidssikre virksomheden. Derfor har vi bygget en AI Garage, hvor vi tager udgangspunkt i, hvor den enkelte virksomhed er, og gennem uvildig rådgivning klæder virksomhederne på til at tage de første skridt ind i arbejdet med kunstig intelligens.  

Kan alle udnytte mulighederne med kunstig intelligens? Som tommelfingerregel kan kunstig intelligens hjælpe ens virksomhed, hvis man har projekter hvor flere faktorer påvirker processen, eller hvis man har gentagelser i ens produktion eller produkt. Eksempelvis i energi- og forsyningsbranchen, som ofte operere med store mængder data. Hvis datamængderne kobles med maskinlæring (ML) eller kunstig intelligens (AI), som spotter mønstre i store datamængder, kan det give både fornyet forretningsindsigt og  forbedret beslutningsstøtte.

Hvis I gerne vil vide mere, inden I beslutter, om I skal starte jeres AI rejse, så er der flere muligheder. I kan nu deltage i infomødet om AI Garage, som afholdes i København den 16. september og i Århus den 17. september . Herudover tilbyder vi også få eksklusive 1:1 sparringer med DI’s konsulenter og Alexandra Instituttets specialister helt gratis.

Klik her for at læse mere om arrangementet. 

Program for infomøderne
Kl. 13.00 - Velkomst og dagens program
Kl. 13.10 - Præsentation af AI garage
Kl. 13.20 - Hvad er en AI garage?  
Kl. 13.50 - Mulighederne med AI  
Kl. 14.20 - Hvad skal du være opmærksom på? Fem hyppige fejl
Kl. 14.30 - Afslutning, netværk og spørgsmål

Sune Thorvildsen

Sune Thorvildsen

Seniorchefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3534
  • Mobil +45 6167 1616
  • E-mail sunt@di.dk

Relateret indhold