Give Steels medarbejdere svejser og samler stålkonstruktioner på op til 80 ton. De bruges til haller, hoteller og større stalde i Danmark, på Island, i Tyskland og Norge.

Video: Marie Victoria Nedergaard /Foto: Niels Hougaard
08.01.19 DIB Nyheder

Video: Sådan gik stålvirksomhed fra 7 til 329 medarbejdere på 15 år

Stålvirksomheden Give Steel har haft enorm vækst og et liv på den anden side af finanskrisen, fordi de altid har fokus på forbedring. Ejer og direktør Torben Larsen  fortæller om succesen.

De to nye ejere, Torben Larsen og Teil Bechmann, stod for 15 år siden med nøglerne i hånden til den lille stålvirksomhed Give Stålspær og ansvaret for syv medarbejdere.

Siden da har de sammen haft et væksteventyr, som fik dem godt gennem finanskrisen og i dag har sikret dem en medarbejderstab på 329.

I Torben og Teils verden skyldes succesen, at de har fulgt deres mavefornemmelse og gjort en hobby til et arbejde.

- Man kan altid regne frem og tilbage på en investering. Der kan være en tendens til at regne sig konservativ, så investeringen virker for risikabel. Vi har helt bevidst taget hurtige valg i stedet, siger Torben Larsen.

- Vi har aldrig brugt energi på, hvordan andre gør, tilføjer Teil Bechmann, medejer og salgsdirektør i Give Steel.

Torben Larsen kan dog ikke dy sig for at give et par råd med til mindre virksomheder.

- Se mulighederne. Der er så mange muligheder for at gøre tingene bedre i morgen. Hav fokus på alt det, man kan forbedre sig på. Hvis man hele tiden har det for øje, så vokser man.

Læs hele artiklen i det kommende DI Business magasin den 21. januar 2019.

Mød Give Steel på SMV DAGEN

Fokus er på vækst, og hvordan flere små og mellemstore virksomheder kan tage de næste skridt og bringe virksomheden mod nye højder, når  SMV DAGEN den 30. januar 2019 åbner dørene. Den årlige begivenhed i Dansk Industri har på programmet, hvordan du som virksomhedsleder kan udvikle din forretning, vokse og skabe vækst.

En række virksomheder fortæller om, hvordan de har vækstet - herunder Torben Larsen fra Give Steel - mens eksperter fra Dansk Industri og erhvervsminister Rasmus Jarlov (K) giver deres bud på, hvordan SMV'er skal vokse i fremtiden.

Som alle forrige år er SMV DAGEN en god mulighed for at udvide sit netværk.

Tilmeld dig her

Læs programmet her

Dorte Gram Nybroe

Dorte Gram Nybroe

Seniorchefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3769
  • Mobil +45 2968 5962
  • E-mail dgny@di.dk

Relateret indhold