Lars Sandahl Sørensen var begejstret for engagementet hos DI's medarbejdere, da han mødte dem første gang.

Foto: Aleksander Hørup
16.08.19 DIB Nyheder

Sandahl: DI skal skabe endnu større værdi for medlemmerne

Dansk Industris nye administrerende direktør, Lars Sandahl Sørensen, er landet i direktørstolen. Fredag var alle medarbejdere i DI sat i stævne for at diskutere, hvordan DI bedst skaber værdi for sine medlemmer.

Torsdag d. 15. august var første arbejdsdag for Dansk Industris (DI) nye administrerende direktør Lars Sandahl Sørensen. Og fredagen efter var samtlige medarbejdere i huset indkaldt til fælles workshop om udvikling af DI.

Medarbejderne var på forhånd blevet bedt om blandt andet at reflektere over, hvordan DI kan skabe endnu mere værdi for medlemmer og for Danmark.

- Vi skal udvikle DI - og skabe endnu større værdi for vores medlemsvirksomheder. Med udgangspunkt i, hvordan verden ser ud for dem. Det har jeg bedt om medarbejdernes ideer og indspil til – og så vil jeg prioritere en stor del af min tid på at tage rundt i landet og spørge vores kunder – medlemmerne, siger Lars Sandahl Sørensen.

Efter workshoppen var den nye direktør begejstret for det engagement, medarbejderne udviste.

- Jeg fornemmer klart, at der er en meget stor vilje og lyst til at udvikle organisationen. Sammen med en lille snert af nervøsitet over, hvad den nye direktør mon kan finde på. Men det er vigtigt for mig, at medarbejdere i DI tænker med i udviklingen og hjælper med at skabe fælles retning til medlemmernes bedste, siger Lars Sandahl Sørensen.


Ser frem til topmøde

Den nye direktør vil i den kommende tid bruge meget energi på at lære huset og medlemmerne at kende. Og så ser han frem til DI’s topmøde, der afholdes tirsdag 17. september i DR’s Koncerthus.

- Topmødets omdrejningspunkt er den grønne omstilling og virksomhedernes muligheder for at bidrage til den. Det er et emne, der ligger vores virksomheder meget på sinde, og jeg ser meget frem til at sætte fokus på det ved et topmøde med deltagelse af DI’s virksomheder, politikere og en lang række andre af de stakeholdere, der skal være med til at skabe de nødvendige forandringer, siger Lars Sandahl Sørensen.

Læs mere om Topmødet 2019 

 

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Per Geckler Møller

Per Geckler Møller

Vicedirektør

  • Direkte +45 3377 3836
  • Mobil +45 2949 4434
  • E-mail pgm@di.dk

Relateret indhold