26.03.20 DIB Nyheder

Opsamling: Alt det ekstra om COVID-19’s betydning for virksomheder

Bøvl med adgang til virksomhedsguiden? WEBINAR: Offentlige kontrakter under COVID-19. Krav og gode råd til begrænsning af smitte i din virksomhed. Handelsvirksomheder forventer hårdt coronaforløb. Opdaterede rejsevejledninger. Tjek op på efteruddannelse.

DI Business udsender i den kommende tid jævnlige nyhedsbreve med ny information til virksomheder i relation til coronavirus.   

Har du spørgsmål, der ikke kan besvares gennem informationen herunder, kan du skrive til postpunktet hjpak@di.dk

Bøvl med adgang til virksomhedsguiden?

En del virksomheder oplever problemer med at tilgå virksomhedsguiden.dk. Et af problemerne kan være, at der ligger en  cookie i deres browser. Gennem disse guides er det beskrevet, hvordan det løses:

 

WEBINAR: Offentlige kontrakter under COVID-19

DI inviterer til webinar, hvor DI sætter fokus på, hvordan virksomheder kan agere overfor offentlige ordregivere, som de aktuelt har kontrakter med. Mange virksomheder oplever, at udbredelsen af Corona-virusset/COVID-19 fører til, at offentlige ordregivere ændrer eller opsiger ordrer. Udover at belyse de gældende regler giver DI også forslag til, hvordan virksomheder kan tage dialogen med offentlige ordregivere om ændrede vilkår og behov.

Fredag d. 27. marts, kl.13: WEBINAR: Offentlige kontrakter under COVID-19

Krav og gode råd til begrænsning af smitte

For at undgå coronavirus/covid-19 sprede sig, skal alle erhvervsdrivende og offentlige institutioner, som har rådighed over lokaler, hvortil offentligheden har adgang, opfylde en række krav.

Læs mere om krav, gode råd og FAQ på virksomhedsguiden.dk: Hvad kan du gøre for at forebygge covid-19 i din virksomhed? 

Handelsvirksomhederne forventer hårdt coronaforløb

Handelsvirksomhederne forventer - i forhold til andre virksomheder - i højere grad, et større fald i omsætningen og antal beskæftigede. Det viser DI’s virksomhedspanel. Det positive er dog, at 80 procent af virksomhederne forventer at deres omsætning er tilbage på normalt niveau cirka et år efter, at smitten fra coronavirussen er blevet inddæmmet og er kommet under kontrol


Læs hele artiklen hos DI Handel: Handelsvirksomhedernes syn på coronakrisen


Rejsevejledninger


Udenrigsministeriet opdaterer løbende sine rejsevejledninger. Via linket her får du en samlet oversigt over 77 lande, ordnet alfabetisk. Du kan også abonnere på opdateringer fra specifikke lande.

DI’s kontakt på rejsevejledning er konsulent Katrine Ruby Bødiker, mail karp@di.dk eller telefon 61310424


Tjek op på efteruddannelse

Hastelovgivning og nye bekendtgørelser har skabt nye rammer for efteruddannelse i det offentlige voksen- og efteruddannelsessystem, som er ramt af coronavirus. Du kan læse mere på DI’s Coronasite.

Katrine Ruby Bødiker

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3737
  • Mobil +45 6131 0424
  • E-mail karb@di.dk

Relateret