Listen over værdiskabende aktiviteter i MADE er lang. Ny artikelsamling giver eksempler på alt fra robotter til augmented reality (AR).

Foto: MADE
02.06.20 DIB Nyheder

Dansk produktion i verdensklasse samlet på 117 sider

Selvkørende robotter, teknologier med raketfart og inspiration fra udlandet. Foreningen MADE har samlet 117 sider med eksempler, der giver indblik i, hvordan foreningen er med til at skabe verdensklasseproduktion i Danmark for både små, mellemstore og store virksomheder.

Hvordan sikrer vi, at Danmark fortsat er et land med en stærk produktion? Det giver foreningen MADE et 117 sider langt svar på i den nye udgivelse ”Sammen kan vi levere mere og bedre, end vi formår alene.” 

Blandt eksemplerne i udgivelsen er Siemens Gamesas forskningsprojekt, hvor en selvkørende robot scanner vindmøllevinger og SMV’en Wexøe, der vil udvikle et sæt intelligente briller til at guide og uddanne medarbejdere.

- Når vi ser tilbage på det år, der er gået, er listen over værdiskabende aktiviteter heldigvis lang. Med denne artikelsamling formidler vi viden om nogle af de mange indsatser og resultater, som kendetegner det forgangne år. Det gælder både i nationale og internationale sammenhænge, hvor vi sammen kan levere mere og bedre, end vi formår alene, lyder det fra MADE’s formand Morten Buhl Sørensen, der er Senior Vice President i Danfoss.

Læs hele artikelsamlingen ”Sammen kan vi levere mere og bedre, end vi formår alene.” 

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Christian Hannibal

Christian Hannibal

Digitaliseringspolitisk chef

Relateret indhold