Fra venstre borgmester Jan Petersen, Norddjurs Kommune, Adm. direktør Ulrik Sinding fra Djursland Kloakservice Aps og hans kone og datter. Derefter næstformand Palle Martin og næstformand Poul Petersen – begge DI Randers-Norddjurs

06.05.21 DIB Nyheder

Kloakfirma på Djursland vinder initiativpris

Virksomhedens omkring 15.000 kunder findes især lokalt, men også langt væk. Opgaverne spænder vidt med kloakservice og oprensning og sker med den nyeste miljøvenlige teknik. Det har sikret virksomheden markant vækst gennem årene. Derfor får Djursland Kloakservice ApS nu DI’s Randers-Norddjurs’ Initiativpris 2020.

De udfører den mere traditionelle kloakservice, men tager også nogle af de store opgaver med at rense store forbrændingskedler i hele Danmark, Sverige og Norge. Tankrensninger på bl.a. tankskibe, der gerne sejler til Grenaa for at få lige netop Djursland Kloakservice til at rense deres skibe.

De forskelligartede opgaver gør også, at de har en hel del specialudstyr – en form for renserobotter, som de har udviklet gennem servicering af tidligere kunder såsom BASF i Grenaa og Grenaa Papirfabrik. De er gode til at spotte rensningsteknologiske løsninger, som de kan modificere til at kunne bruges til deres kunder. Og så er de også gode til at finde grønne løsninger til deres udstyr.

I takt med den øgede fokus på bæredygtige og miljørigtige løsninger har Djursland Kloakservice udviklet et mobilt rensningsanlæg, som kan rense det vand, de har spulet med, så vandet kan genbruges. Hvor man til rensning af kedler tidligere skulle bruge 800 kubikmeter vand, kan man således i dag nøjes med 60 kubikmeter vand.

- Det er da ikke så lidt af en besparelse på vandforbruget, og flot gået. De har i sandhed fortjent DI’s initiativpris, siger næstformand for DI Randers-Norddjurs Palle Martin.

Han peger også på, at når de fra virksomheden er ude og rense oliespild op, så har de nu selv et oliebehandlingsanlæg til at tage sig af spildolien.

Samlet set betyder det også, at virksomheden gennem de senere år har præsteret en markant vækst, som så langt fra ser ud til at være slut.

Virksomheden i Trustrup har derfor nyligt udvidet med to nye garageanlæg. De har fået ombygget olieaffaldsmodtagelsen, som nu er klar og i brug. De har fået en ny kontor- og mandskabsbygning gjort færdig og også taget i brug. Og til oktober regner de med at have en ny vaskehal til lastbilerne klar.

Hos Djursland Kloakservice er de meget aktive på sociale medier som Facebook. De har sat en medarbejder af til løbende at sørge for, at de er til stede på de sociale platforme. Det oplever de som en god reklame for virksomheden. Ellers har de gode erfaringer med, at kunderne anbefaler dem videre til andre – eksempelvis blandt kraftværkerne.

Stolt prismodtager

Det er med andre ord en virksomhed med succes, der torsdag den 6. maj fik overrakt DI Randers-Norddjurs’ Initiativpris 2020. Prisen blev uddelt kl. 11.30 hos Djursland Kloakservice ApS, Abildgårdsvej 10 i Trustrup.

Det var en stolt direktør, der modtog prisen.

- Vi er ikke det største firma, men det bedste, siger Ulrik Sinding, adm. direktør i Djursland Kloakservice ApS.

Og det var en stolt borgmester fra Norddjurs Kommune, der mødte op på dagen til overrækkelsen.

- Det er, hvad jeg vil kalde en megaflot præstation, og som Djursland Kloakservice har al mulig grund til at være stolte over. Jeg er som borgmester stolt over at være med til at overrække jer den, siger borgmester Jan Petersen.

Fakta:

Arbejdsopgaverne hos Djursland Kloakservice ApS dækker alt inden for kloakarbejde lige fra kloakrensning, kedelrensning, højtryksspuling til slamsugning, hvor virksomheden hjælper private erhverv samt offentlige institutioner.

Virksomheden tæller pt. 25 medarbejdere.

Fakta om Initiativpris 2020

Prisen uddeles som en hyldest til virkelysten, kreativiteten og skabertrangen blandt de mindre og mellemstore virksomheder i DI's medlemskreds. Det er virksomheder som på en eller anden måde kan fremhæves og fremstå som en god og inspirerende rollemodel for andre erhvervsledere.

Det er DI Randers-Norddjurs, der udpeger den regionale modtager af InitiativPrisen.

Særligt kriterie for 2020: Virksomheder, der er kommet styrket gennem krisen.

Prisen skulle have været uddelt sidste år, men det måtte udsættes på grund af corona-nedlukningen.

Kontaktpersoner

For yderligere information kontakt konsulent i DI Randers-Norddjurs, Gordon Trier Holm, på tlf.: 2949 4606 og mail: gth@di.dk eller pressekoordinator i DI, Lars Bøgeskov, på tlf. 2236 3138 og mail: larb@di.dk


Adm. direktør Ulrik Sinding fra Djursland Kloakservice ApS på tlf.: 8633 4677 eller på mail: ulrik@u-sinding.dk

Næstformand for DI Randers-Norddjurs Palle Martin på tlf.: 2253 2411 og på mail: pm@l-tek.dk eller også næstformand for DI Randers-Norddjurs Poul Petersen på tlf.: 4016 2215 og på mail: poul@seafood-supply.dk


Relateret indhold