10.06.21 DIB Nyheder

Godt for butikker og forbrugere at mundbind droppes

Nye tal: Politisk aftale betyder slut mundbind, som har kostet kunder i udvalgsvarebutikker

- Det er rigtig positivt for handelslivet at mundbindskravet nu droppes i butikkerne. Det bliver godt for både butikspersonalet og alle os forbrugere, der skal ud og handle, siger branchedirektør  Sidsel Dyrholm Holst, DI Handel, som er DI’s branchefællesskab for handelsvirksomheder.

- Da kravet blev indført sidste vinter var der flere udvalgsvarebutikker, feks. med tøj, sko og isenkram som meldte om markant fald i antallet af kunder og selvom vi efterhånden har vænnet os til det, så er incitamentet til at gå i en fysisk butik eller et storcenter bare større hvis du ikke skal bære mundbind.

- Næste skridt er at få lempet arealkravet, så butikkerne kan lukke flere kunder ind ad gangen. Der er stadig mange butikker som kæmper med et efterslæb efter de mange nedlukninger, så vigtigt at vi nu kan tage næste skridt, så de kan forsøge at indhente det tabte, siger Sidsel Dyrholm Holst.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Sidsel Dyrholm Holst

Sidsel Dyrholm Holst

Branchedirektør

  • Direkte +45 3377 3773
  • Mobil +45 2949 4649
  • E-mail sdy@di.dk

Relateret