06.03.24 DIB Nyheder

AI fyrer op under brændende kærlighed og hindbærsnudebiller

Ny sæson af podcasten ”Bæredygtig” er klar. Bliv fascineret og inspireret af virksomheders brug af kunstig intelligens. Og hør om faldgruberne.

Kunstig intelligens er blevet en vigtig brik i en mere effektiv bæredygtig omstilling i landets virksomheder. Det giver Trine Plambech der er chef for digital bæredygtighed fra Alexandra Instituttet, en række  fascinerende og inspirerende eksempler på i podcasten Bæredygtig, der nu tager hul på en ny sæson.

Eksemplerne hentes blandt andet i forlystelsesparken Sommerland Sjælland og gartneriet Queen Flowers og robotvirksomheden Odico.

Kunstig intelligens er dog ikke et vidundermiddel uden faldgruber, pointerer Trine Plambech. Løsninger kan blive baseret på forældet data – og AI kan løbe løbsk uden de rette bremseklodser.

Desuden slår hun også til lyd for at tage bæredygtigheden et skridt videre med regenerative løsninger, hvor der skabes et samlet plus på den grønne bundlinje. Det handler om at finde løsninger som genopretter naturen – ikke blot at minimere slitagen.

Hør hele podcasten Bæredygtig her

Sæson 2 af podcasten "Bæredygtig" er nu i gang. Studievært Annemarie Meisling (th) har her Alexandra Instituttets chef for bæredygtig digitalsering, Trine Plambech, i studiet.

Foto: Rakkerpak

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Marie Gad

Marie Gad

Underdirektør

  • Direkte +45 3377 3789
  • Mobil +45 2949 4447
  • E-mail msh@di.dk

Relateret indhold