DI's skabeloner indeholder nu mulighed for at tilføje en tekst om regler for registrering af arbejdstid for medarbejdere med og uden overenskomst, hvis det er relevant for den specifikke ansættelsestype.

10.04.24 DIB Nyheder

90 skabeloner klar til ansættelse med tidsregistrering

DI er nu klar med mere end 90 opdaterede ansættelsesskabeloner tilpasset ny lovgivning om arbejdstidsregistrering.

Når arbejdsgivere fra 1. juli bliver forpligtet til at registrere alle (selvtilrettelæggere undtaget) medarbejderes arbejdstid, kan de nu få hjælp af DI’s mere end 90 ansættelsesskabeloner. De er nemlig alle blevet opdateret med nye valgmuligheder om f.eks. løntillæg for store bededag samt klausul om registrering af arbejdstid.

- Selvom de danske ændringer til lov om arbejdstid er blevet mindre omstændelige, end de kunne være blevet, kræver det stadig en del administration for virksomhederne. Derfor er vi glade for, at vi er kommet i mål med skabeloner, der kan lette arbejdet for vores medlemmer, siger Christoffer Thomas Skov, vicedirektør i Dansk Industri (DI). 

Ændringerne blev vedtaget endeligt i januar 2024, og skabelonerne indeholder nu mulighed for at tilføje en tekst om regler for registrering af arbejdstid for medarbejdere med og uden overenskomst, hvis det er relevant for den specifikke ansættelsestype.

- Alle arbejdspladser skal tage stilling til de nye regler. Ikke mindst ved ansættelsen, hvor jeg forventer, at de opdaterede skabeloner vil være en stor hjælp, siger Christoffer Thomas Skov.

Find DI’s ansættelsesskabeloner

DI har desuden udarbejdet en skabelon til et tillæg til ansættelseskontrakten for medarbejdere, der defineres som selvtilrettelæggere.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Relateret indhold