ALU

ab Aluminium

ab Aluminium A/S producerer alt fra helt enkle til komplicerede produkter i aluminium. Med en lang række kompetencer i huset kan vi bearbejde stort set et hvert tænkeligt produkt i aluminium.

Vi anvender nyeste styrings- og produktionsmetoder og udvikler kontinuerlig maskinparken, herunder med moderne CNC-teknologi, svejseteknologi og robotteknologi. Desuden tilbyder vi rådgivning i opstartsfasen, så du får den optimale løsning efter dine krav og standard. I tillæg til selve produktionen kan du få overfladebehandlet og evt. monteret og emballeret dine produkter. ab Aluminium A/S producerer til en lang række brancher. Lige fra komponenter til fly, robotindustrien, rehab branchen, brugskunst og til vindmøller.

 Hos ab Aluminium har vi følgende verdensmål:

Verdensmål 9:
Vi guider vore kunder mod CO2 reduceret aluminium, hvor der kan spares op til 75 %. Derudover udskiftes der løbende produktions udstyr til mere energivenlige løsninger.

Verdensmål 12:
Hos ab Aluminium søger vi energivenlige fremstillings metoder og via kostoptimeringer på produkter reduceres materialeforbruget.

Relateret indhold