Nyt fra branchen

Emballage i aluminium: Fremtidens fødevareemballage i en cirkulær økonomi

Har du nogensinde købt en to-go salat eller færdigpakket aftensmad, som bare skulle varmes op derhjemme? Så var indpakningen, din mad kom i, måske fra Plus Pack. Den Odense-baserede familieejede virksomhed fra 1914 leverer fødeemballage til både detailbutikker, catering og fødevareindustrien. Hør Maria M. Schmidt fortælle, hvordan Plus Pack arbejder med bæredygtighed og grøn omstilling – og hvordan aluminium spiller en nøglerolle heri.

Alumecos klimarejse: Vi vil være førende leverandør af klimatilpassede aluminiumsløsninger

Danske Alumeco har sat sig et ambitiøst mål om 80% CO2-reduktion helt uden brug af set-off eller kompensation. At nå i mål kræver både vilje, tid og viden – men det er muligt. Projektleder Jeff Rosenfeldt fortæller her om Alumecos klimarejse og giver gode råd til andre aluminiumsvirksomheder, der også vil komme ESG-rapporteringskrav i forkøbet.

Aluminium & bæredygtighed - design og recycling

Kom på forkant med dine kunders krav om miljødokumentation og spørgsmål om dine produkters miljømæssige fodaftryk

ALUMINIUM 2022

Kom og deltag i verdens førende messe for aluminum, når ALUMINIUM 2022 bliver afholdt den 27.-29. september i Düsseldorf.

Vinderen af Aluminium Byggepris 2022

I år er sejren gået til Danmarks første bæredygtige biograf! Der er tale om Big Bio, der er placeret i Nordhavn i København. Biografen udmærker sig ved at falde godt ind i det allerede eksisterende miljø, og så er den et fryd for øjet med sin flotte røde farve.

Aluminium Danmarks mål for aluminiumbranchen

Bygge- & Anlægsavisen har snakket med vores sekretariatsleder Jim Hansen og det er der kommet en rigtig flot og informativ artikel ud af.

Den europæiske metalproduktion er sat under pres

Reduktion af Kinas magnesium eksport har dramatisk indflydelse for europæisk metalindustri - især fordi Kina er dominerende med hensyn til udvinding af magnesium.