Aluminium 2024

Kom med til verdens største aluminiumsmesse, ALUMINIUM 2024, 8.-10. oktober 2024 i Düsseldorf.

Tyskland er Danmarks klart vigtigste eksportmarked

ALUMINIUM 2024 er ikke bare Tysklands men verdens største B2B-fagmesse for aluminiumindustrien, hvor kunder fra hele verden besøger messen i Düsseldorf.

Væk med de dårlige undskyldninger, om hvor dyrt og besværligt det er at komme i gang med eksport til det tyske marked. Aluminum Danmark tilbyder danske virksomheder at deltage på den store danske fællesstand på ALUMINIUM 2024 i Düsseldorf. Det fælles eksportfremstød nyder opbakning fra Eksportrådet og vidner om den strategiske vigtig og betydning, som det tyske marked udgør for branchen - og om branchens evne til at matche tyske kunders krav om at kunne levere færdige totalløsninger.

Som en del af den samlede messepakke får din virksomhed adgang til fælles markedsføringsaktiviteter i danske og tyske fagblade, en selvstændig eksportørprofil på vores ONESTOPALU-platform og en plads på vores store fællesstand med helt unik beliggenhed i messens centrum.

ALUMINIUM i Düsseldorf er verdens største og vigtigste messe for aluminiumindustrien og alle strategiske brugere af aluminium. Hver andet år præsenterer messen metallets vigtigste muligheder på tværs af alle brancher og eksponerer de spændende kompetencer, som leverandører og underleverandører byder ind med til industrien.

Hvad er ALUMINIUM 2024?

ALUMINIUM 2024 er den ledende messe og B2B-platform for hele aluminiumindustrien. Alle led af værdikæden er repræsenteret; både producenter, forarbejdere, end-consumers og teknologileverandører fra over 100 lande.

Grøn omstilling og cirkulær økonomi er helt centrale fokuspunkter for messen, som sigter efter at positionere aluminium son et bæredygtigt og fremtidssikkert materiale. Messen har særligt fokus på bil- og flyindustrien, mechanical engineering, byggeri, elektronik, emballage og transport.

Aluminiumindustriens mødested

Gennem 10 år har ALUMINIUM været aluminiumbranchens foretrukne mødested. Messedeltagelsen giver naturligvis adgang til hele den store messe med over 100 virksomheder fra alle dele af værdikæden. I de 6 haller venter et væld af inspiration, hvor højaktuelle temaer tages op på konferencer, talks, paneldiskussioner og debatter.

Aluminium Danmark tilbyder

Aluminium Danmark arrangerer den danske fællestand i samarbejde med Eksportrådet. Som virksomhed får du et antal kvadratmeter på standområdet med mulighed for udsmykning, som bedst eksponerer netop din virksomheds styrker.

Deltagelsen på fællesstanden giver VIP-adgang til messen, som blandt andet inkluderer fri bespisning under hele messen i den eksklusive VIP-restaurant, hvor gæster kan inviteres til private møder, samt taxitransport til og fra messen.

Aluminium Danmark er behjælpelig med at arrangere logi på et velrenommeret hotel i nærheden af messeområdet med kort afstand til restauranter og offentlig transport. Prisen er eksklusivt transportomkostninger og hotel.

Messen finder sted 8. - 10. oktober 2024.

Kontakt sekretariatsleder Jim Hansen for mere information på mail JIMH@di.dk eller telefon +4533773368.

Christoffer Kirk Kristiansen, DiSUBCO
Der er en stærk handelskultur i Tyskland, som udspringer af nogle historiske forhold. Det betyder, at man som virksomhed skal lede efter samarbejdspartnere, ikke kunder. Det er helt centralt. Christoffer Kirk Kristiansen, DiSUBCO
Kristian Høy Andersen. Gustav Østergaards Maskinfabrik
Aluminium er et fantastisk produkt, og jeg tror virkelig på, at det er fremtiden indenfor den verden, vi opererer i. Kristian Høy Andersen. Gustav Østergaards Maskinfabrik
Brian Pedersen, Aluflam Marine
Vi har en rigtig god social atmosfære på fællesstanden. Møderummet på standen giver mulighed for, at man have private samtaler med kunder. Brian Pedersen, Aluflam Marine
Peter Kimø, Skamol
Vi ser aluminium som fremtidens metal på grund af det store genanvendelighedspotentiale. Peter Kimø, Skamol

ALUMINIUM 2022

Oplev stemningen på verdens største aluminiumsmesse!

12 danske virksomheder deltog i år på Aluminium Danmarks fællesstand på verdens største aluminiummesse, ALUMINIUM 2022 i Düsseldorf. Messedeltagelsen er en enestående mulighed for at skabe kontakt til både danske og internationale kunder, networke med både nye og velkendte ansigter fra hele branchen og blive klogere på de nyeste teknologiske udviklinger og aluminiumtrends. I løbet af tre dage samles virksomheder fra hele branchen lige fra fremstilling til bearbejdning, kunder, forskere og andre nysgerrige. Messen byder både på spædende talks med pionerer inden for grøn omstilling, digital produktion og new mobility.

Mød de danske virksomheder på udstillingen

Skamol

Skamol producerer og markedsfører isoleringssystemer baseret på de tre nøgleråmaterialer calciumsilikat, vermiculit og moler. Systemporteføljen spænder over mursten og blokke, isoleringsplader og brandsikringsplader, hvilket skaber sundheds-, sikkerheds- og energibevarende fordele for kunder og slutbrugere over hele verden.

HAI Horsens

Store ambitioner fører til succes. Med rødder tilbage til 1913 A/S HAI Horsens er en virksomhed i hastig vækst.

Alumeco

Alumeco er med et omfattende lager og eget servicecenter gearet til at imødekomme de fleste krav indenfor aluminium – også med dag til dag-levering. Vores stab af specialister og tekniske rådgivere står altid klar til at løse dine særlige opgaver.

Aluflam

Hos Aluflam er vi eksperter inden for brandglasløsninger i glas og aluminium. Vi tilbyder en lang række brandsikre konstruktioner fra brandklasse E 15 til EI 120 såsom facader, vinduer, døre, skydedøre, ovenlys og glastag. Vores designs spænder fra standard-udformning til mere kompliceret specialdesignede løsninger, ofte i sammenarbejde med Arkitekter.

Gustav Østergaard

Gustav Østergaards Maskinfabrik A/S er Danmarks ældste valsevirksomhed. Vi arbejder efter et eget udviklet valsekoncept, Alu Smart Bend, der sikrer stor gentagelses nøjagtighed på alle emner samt også sikrer, at alle vores kunders emner fremstilles med et absolut minimum forbrug af aluminiumressourcer.

BodyBike

BODY BIKE® er en dansk produktions virksomhed lokaliseret i Frederikshavn, Nordjylland. BODY BIKE producerer nogle af verdens bedste indendørs motionscykler. BODY BIKE® er et internationalt brand, med cykler der forefindes i fitness faciliteter i mere end 35 lande.

DiSUBCO

Disubco er en One Stop virksomhed, der arbejder med produkter i Aluminium, titanium, rustfri og stål. Vores erfaring, knowhow og store udvalg af samarbejdspartnere gør os i stand til at omdanne vores kunders ideer til virkelig. Vi yder fuld supplie chain løsninger med alt fra indkøb af råvare, støbning, ekstrudering, CNC-bearbejdning, overfladebehandling, montering, gravering, kvalitetssikring samt pakning og logistik services.

Steel Products

Steel Products A/S er en førende underleverandør inden for avanceret dybtræk, stansning og bukning af stålplade, koldformningsprocesser og bearbejdning i form af CNC-processer, laserskæring, robotsvejsning og overfladebehandling. Vi producerer emner i metal til produktionsvirksomheder og tilbyder leverancer, der indgår direkte i kundernes produktionsflow.

ab Aluminium

ab Aluminium A/S producerer alt fra helt enkle til komplicerede produkter i aluminium. Med en lang række kompetencer i huset, kan vi bearbejde stort set et hvert tænkeligt produkt i aluminium.

Geovent

Vi er eksperter i udsugning af dampe, gasser, støv osv. i industri-virksomheder, auto værksteder, ATEX miljøer og andre områder, hvor de ansatte er udsat for skadelige røg og gasser.

AluConsult

AluConsult drives af en dansk konsulent i anodisering og behandling af aluminium, ved navn Anna Deacon Juhl. Min passion ligger i at hjælpe ambitiøse danske og internationale virksomheder, som arbejder med anodiseret aluminium.

Stemningsvideo

Aluminium Danmark
Jesper Ræstrup Hald

Jesper Ræstrup Hald

Konsulent