ALU

Steel Products

Steel Products A/S er en førende underleverandør inden for avanceret dybtræk, stansning og bukning af stålplade, koldformningsprocesser og bearbejdning i form af CNC-processer, laserskæring, robotsvejsning og overfladebehandling. Vi producerer emner i metal til produktionsvirksomheder og tilbyder leverancer, der indgår direkte i kundernes produktionsflow.

Derudover arbejder Steel Products på at optimere sine egne produktionsprocesser samt forbrug af råvarer og energi for at styrke kundernes konkurrenceevne og grønne profil. Det er en tilgang til produktion, der flugter med FN’s Verdensmål 9 og 12. Som eksempel har Steel Products udviklet og fremstillet en nye bundplade på kun 2 mm, der til trods for dens forgænger på 8 mm, opfylder de samme styrke- og kvalitetskrav. Den nye bundplade har resulteret i store materialebesparelser, som reducerede produktets vægt og pris betydeligt til fordel for kundens konkurrenceevne. Verdensmålene er en del vores DNA og pejlemærker for udviklingen af nye løsninger. Materialebesparelser er centrale i forhold til overholdelse af klimamål, men også en vigtig faktor, når vi udvikler nye produkter sammen med vores kunder, for råvarerne udgør en stor del af emnets pris.

Når Steel Products deltager på Aluminium 2022, er det primært for at få en dialog med kunderne om, hvordan virksomheden kan bidrage til smartere design og produktionsprocesser. Men vi ser også frem til at tale om forsyningssikkerhed under de aktuelle, globale forhold og ikke mindst til endelig igen at stå ansigt til ansigt med kolleger og kunder.

Relateret indhold