ALU

Gustav Østergaard

Gustav Østergaards Maskinfabrik A/S er Danmarks ældste valsevirksomhed. Vi arbejder efter et eget udviklet valsekoncept, Alu Smart Bend, der sikrer stor gentagelses nøjagtighed på alle emner samt også sikrer, at alle vores kunders emner fremstilles med et absolut minimum forbrug af aluminiumressourcer.

Vi valser på maskiner med nogle af verdens bedste teknologier inden for CNC-styringer. Vi har nu gennem flere år opgraderet vores maskiner med bedre og samtidig mere energi effektive styringer. Dette optimerer nøjagtighed og virksomhedens samlede energiforbrug.

Endvidere har stor fokus på tiltag, der skal reducere vores CO2 aftryk, f. eks ændring af daglige produktionstider, koordinering af ind- og udgående transport på bestemte dage hver uge samt optimering af vores interne processer. Vores mål er, at kombinere Green Bending med Bending Beyond Limits.  Gustav Østergaards Maskinfabrik A/S er leverandør til hele den europæiske stål- og aluminiumsindustri.

Hos Gustav Østergaards Maskinfabrik A/S arbejder vi med følgende verdensmål:

3: Sundhed og trivsel

Vi fremstiller mange dele til avanceret hospitals- og rehab-udstyr. Dette skaber bedre muligheder for behandling af syge mennesker samt giver disse øget velvære.

9: Industri, innovation og infrastruktur

Gennem innovation bidrager vi til effektivisering af bl.a. vindmølleindustrien og gennem intern struktur reducerer vi det samlede energiforbrug til en given opgave. Opgradering af maskinstyringer sparer deruover energiressourcer.

12: Ansvarligt forbrug og produktion

Vores valsekoncept sikrer kontinuerligt et minimalt forbrug af materialer til at løse opgaven. Vi sorterer alle overskydende ressourcer som stål, aluminium og plast til optimalt genanvendelse. Alle restmaterialer genanvendes.

Relateret indhold