ALU

DiSUBCO

Disubco er en One Stop virksomhed, der arbejder med produkter i Aluminium, titanium, rustfri og stål. Vores erfaring, knowhow og store udvalg af samarbejdspartnere gør os i stand til at omdanne vores kunders ideer til virkelighed.

Vi yder fuld supplie chain løsninger med alt fra indkøb af råvare, støbning, ekstrudering, CNC-bearbejdning, overfladebehandling, montering, gravering, kvalitetssikring samt pakning og logistik services.

I Disubco sætter vi en ære i at hjælpe vores kunderne i mål med deres produkter og er altid klar med vejledning fra materialevalg til overfladebehandling.

Verdensmål 8.2 Opnå højere økonomisk produktivitet gennem teknologi og innovation

Disubco ’s kunder er ofte virksomheder med fokus på innovation og udvikling i fokus. Vi bidrager med flere års erfaring og vores ekspertise i produktion af vores kundernes produkter gør vi får deres ideer ført ud i livet. Når Disubco hjælper med produktionen af kundens produkter, frigiver det deres egne ressource til mere udvikling og salg, hvilket resulterer i mere innovation og vækst.

Verdensmål 9.4 Opgrader alle industrier og infrastrukturer for bæredygtighed

Disubco har på det sidste hjulpet flere kunder med at få deres produkter produceret i Europa igen, i stedet for Kina. Sammen med vores moderne samarbejdspartnere har vi kunne sikre at kundernes produkter kan produceres til samme slutpris. Dette er med til at nedbringe transporten for produkterne og sænke CO2 forbruget pr. produkt.

Relateret indhold