ALU

Alumeco

Alumeco er med et omfattende lager og eget servicecenter gearet til at imødekomme de fleste krav indenfor aluminium – også med dag til dag-levering. Vores stab af specialister og tekniske rådgivere står altid klar til at løse dine særlige opgaver.

I Alumeco har vi udvalgt følgende FN verdensmål:

Verdensmål 7 – Bæredygtig energi

Vores mål er at bruge 100% vedvarende energi i 2040 ved bl.a. at mindske vores samlede energiforbrug og producere vores egen energi med solceller på vores bygninger og arealer.

Verdensmål 8 – Anstændige jobs og økonomisk vækst

For at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø i hele Alumeco Group arbejder vi på at blive ISO 45001-certificerede på vores fire store produktions- og lagercentre.

Verdensmål 12 – Ansvarligt forbrug og produktion

For at mindske produktionen af ny aluminium arbejder vi både med at mindske vores egen skrotproduktion og at gøre produkter produceret af genbrugt aluminium (RecycAl) mere tilgængelige. Samtidig tilbyder vi GreenAl, der er produceret med vedvarende energi og dermed har et markant lavere CO2-aftryk end traditionelt produceret primæraluminium.

Verdensmål 13 – Klimaindsats

Vores mål er at reducere vores CO2-udledning (scope 1+2) med 80 % inden 2040. Det gør vi bl.a. ved at reducere vores egen udledning og investere i klimakompenserende projekter. Vi har indtil nu nået en samlet reduktion på 18%.

Relateret indhold