ALU

Aluflam

Hos Aluflam er vi eksperter inden for brandglasløsninger i glas og aluminium. Vi tilbyder en lang række brandsikre konstruktioner fra brandklasse E 15 til EI 120 såsom facader, vinduer, døre, skydedøre, ovenlys og glastag.

Vores designs spænder fra standard-udformning til mere kompliceret specialdesignede løsninger, ofte i sammenarbejde med Arkitekter. Vi udvikler løbende nye produkter og med vores helt ny Extrusion fabrik i Litauen, med top moderne maleranlæg, har vi mulighed for at lave skræddersyede løsninger. Aluflam har i mange år også været leverandør til vands indenfor offshore – Cruise Ferrys, hvor de arbejder sammen med redere og skibsarkitekter. Aluflam har afdelinger flere steder i verden heriblandt:  USA, Polen, Australien, Litauen og Egypten.

Mål 12 – ansvarligt forbrug og produktion

I Aluflam har vi valgt at arbejde med aluminium fordi materialet kan genanvendes om og om igen samtidig med, at der i genanvendelsesprocessen kun skal bruges 5% af den energi, der bliver brugt til at producere det primære metal. Derudover er aluminium vedligeholdelsesfrit. Aluminium reagerer med iltet i luften og danner en beskyttende oxidbelægning, der gør den korrosionsbestandig. Dette betyder mindre vedligeholdelse og udskiftninger sammenlignet med metaller som jern eller stål. Mindre vedligeholdelse og behov for udskiftninger er gode nyheder for både miljøet og det samlede budget for ethvert projekt.

Relateret indhold