ALU

BodyBike

BODY BIKE® er en dansk produktions virksomhed lokaliseret i Frederikshavn, Nordjylland. BODY BIKE producerer nogle af verdens bedste indendørs motionscykler. BODY BIKE® er et internationalt brand, med cykler der forefindes i fitness faciliteter i mere end 35 lande.

BBCARGO® er en søstervirksomhed der sidste år lancerede en bæredygtig høj kvalitets e-ladcykel. Ladcyklen er 100% bæredygtig Dansk produktion og innovation når det er bedst. Cyklen er produceret med Danske dele, fra Danske underleverandører af bæredygtige materialer, regenereret aluminium, genbrugsplastik og rustfrit stål. BBCARGO® e-ladcyklen er en af de stærkeste på markedet der kan tåle en samlet belastning på 150 kg og kan indeholde op til 336 liter i kassen.

Hos BODY BIKE® & BBCARGO® har vi følgende verdensmål

Verdensmål 11 – gøre byer, lokalsamfund og bosættelser inkluderende, sikre, robuste og bæredygtige.

11.2. BBCARGO® bidrager til at der skabes adgang for alle til sikre, tilgængelige og bæredygtig transport til en overkommelig pris.

11.2 BBARGO® bidrager til reducering af miljøbelastning pr. indbygger ved at tilbyde et eldrevet transportmiddel.

Verdensmål 12 – sikre bæredygtigt forbrug og produktionsformer

12.6 Både BODY BIKE® og BBCARGO® benytter bæredygtig praksis i produktion.

12.7 Både BODY BIKE® og BBCARGO® fremmer bæredygtige offentlige indkøbspraksis i overensstemmelse med nationale politikker og prioriteter.

Relateret indhold