ALU

AluConsult

AluConsult drives af en dansk konsulent i anodisering og behandling af aluminium, ved navn Anna Deacon Juhl. Min passion ligger i at hjælpe ambitiøse danske og internationale virksomheder, som arbejder med anodiseret aluminium.

Det gør jeg ved at lære virksomheder at reducere fejl og øge produktionshastigheden, kundetilfredsheden og omsætningen. Mit professionelle liv har været centreret omkring aluminium og anodisering. Min erfaring omfatter en ph.d. i anodisering, arbejde som kvalitetschef i en anodiseringsvirksomhed og produktionssupervisor i flyindustrien. Herudover har jeg i de sidste 25 år rådgivet og uddannet mange danske og internationale virksomheder. Anodisering er meget vigtig hvis man arbejder med aluminium. Det kan få aluminiumsprodukter til at holde hele livet. Den viden jeg har opnået, bruger jeg i konkrete konsulentopgaver, workshops omkring brugen af sustainable aluminium og andre innovative metoder,  samt e-learning og webinars omkring hvad der oppe i tiden.

Sidste år besluttede jeg at fokusere på følgende tre verdensmål:

Mål 9. Industri, innovation og infrastruktur – som handler om at vise nye metoder til at arbejde mere bæredygtigt i danske og internationale virksomheder og at lære dem at bruge ressourcerne mere effektivt og mere miljømæssigt fornuftigt.

Mål 12. Ansvarligt forbrug og produktion – AluConsult hjælper med at forbedre og formindske ressourceforbrug for at sikre en bæredygtig fremtid, ved brug af anodiseret aluminium ved at optimere og reducere produktionstid og energiforbrug.

Mål 13. Klima-indsats – Jeg hjælper med at reducere den negative miljøpåvirkning ved at sikre kvalitetsprodukter, som kan bruges og genbruges ved at øge forståelse af anodisering af aluminium, så færre produkter skal kasseres.

AluConsult er en progressiv og indflydelsesrig virksomhed, med et ry, der er stolt optjent gennem mange års dedikation, engagement og involvering i anodiseringsbranchen. AluConsult’s vision er at give danske og internationale virksomheder mulighed for at skabe smukke og holdbare aluminiumsprodukter med bæredygtige produktionsmetoder gennem uddannelse og rådgivning.

Relateret indhold