ALU

HAI

Store ambitioner fører til succes. Med rødder tilbage til 1913 A/S HAI Horsens er en virksomhed i hastig vækst. HAI er i øjeblikket den største overfladebehandlingsvirksomhed af aluminium i Nordeuropa og har specialiseret sig i Europas bredeste udvalg af overfladebehandlinger indenfor aluminiumsbranchen.

Vi tilbyder vådlakering, anodisering for både indendørs og udendørs brug, hårdanodisering og passivering, sammen med en bred vifte af forskellige forbehandlinger. Vi indgår I et tillidsfuldt partnerskaber med vores kunder lige fra produktudvikling til planlægning og udførelse af komplekse og effektive produktionsopsætninger.

Nyt for 2022, er tilføjelsen af et helt nyt vådmalingsanlæg, der tilbyder et stort udvalg af specialbelægninger, som kan påføres både manuelt og helt automatisk af robotter. Derudover er der indgået et stærkt partnerskab med A3SURFACES, der gør os i stand til at tilbyde en banebrydende antimikrobiel overfladebehandling.

Hos HAI er vi fokuseret på at arbejde og bidrage til FN's mål for bæredygtig udvikling

Mål 8 – Anstændigt arbejde og økonomisk vækst

Vi arbejder konsekvent på at sikre et stabilt og sikkert arbejdsmiljø, og vi arbejder hen imod en ISO 45001-certificering. Derudover har vi en stærk synergi i vores virksomhed om, at medarbejderrettigheder altid skal prioriteres og beskyttes.

Mål 12 – Ansvarligt forbrug og produktion

Vi er forpligtet til at sænke vores produktionspåvirkning og har installeret de nødvendige mål for at sikre engagementet. Fra indkøb og gennem hele produktionen. Udover dette er der stort fokus på at lave bæredygtige forbedringer i retning af energioptimering, affaldshåndtering og brug og indkøb af kemikalier, alt sammen overvåget gennem vores eksternt certifikat ISO 5001 energiledelsessystem.

Relateret indhold